FM26 Nereden Alınmalı?

Flyn83

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
168
Football Manager 2026 ön sipariş vereceğim, Steam'den mi alsam Epic Games'ten mi bilemedim. Epic Games'te birikmiş 718 TL'm var, oyun 1081 TL'ye geliyor. Steam'de oyun 45 dolar, yani Epic'te daha ucuza geliyor. Epic'den almayı düşünüyorum ama Epic'te sıkıntı olur mu oyuna yama falan yaparken?

bişey olmaz steamle alakası yokki yamaların

Football Manager 2026 ön sipariş vereceğim, Steam'den mi alsam Epic Games'ten mi bilemedim. Epic Games'te birikmiş 718 TL'm var, oyun 1081 TL'ye geliyor. Steam'de oyun 45 dolar, yani Epic'te daha ucuza geliyor. Epic'den almayı düşünüyorum ama Epic'te sıkıntı olur mu oyuna yama falan yaparken?
Steamden alırdım ben.

Xbox gamepass a gelecek oyun, satın almanın pek mantığı yok.
1757603374811.webp

hocam epicten daha ucuza geliyor ama nedense steamden alırken mağazadan alıyormuşumda epicten alırken merdiven altı bir yerden alıyormuş gibi hissediyorum.Ama o kadar bakiye varken kullanmak mantıklı

hocam epicten daha ucuza geliyor ama nedense steamden alırken mağazadan alıyormuşumda epicten alırken merdiven altı bir yerden alıyormuş gibi hissediyorum.Ama o kadar bakiye varken kullanmak mantıklı
Valla bendede öyle oldu hocam normalde yani sorun olmuyordu epicden alırken ama fm yi uzun süre oynayacağım için bir soru işareti oluştu ama epicten alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,283
Üyeler
184,914
Son üye
oziiyi
Geri