Neler Yeni

For-x x9400a dobloya uydurulurmu

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Ömer
Dobloya teyp arıyorum carplay tarzı birşeyler bakıyordum gözüm kesmedi bu teypi buldum uydurabilirmjyim bi şekilde bilen varmı

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,021
İsim
Murat
Dobloya teyp arıyorum carplay tarzı birşeyler bakıyordum gözüm kesmedi bu teypi buldum uydurabilirmjyim bi şekilde bilen varmı
sen uyduramasan bile elektrikçiler bir şekilde uydurur. bende de 2006 doblo var bir türlü kafama yatan bir şey bulamadım. Torpido üstü carplayler aux girişiyle çalışıyor arabada aux yok. ben de mecbur teyp alcam aklımda https://www.trendyol.com/painner/p1...p-p-845428718?boutiqueId=61&merchantId=654140 bu tarz bir şey var belki sen de değerlendirsin. yorumlarda dobloya takan birçok kişi var incelersen sen de görürsün

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sen uyduramasan bile elektrikçiler bir şekilde uydurur. bende de 2006 doblo var bir türlü kafama yatan bir şey bulamadım. Torpido üstü carplayler aux girişiyle çalışıyor arabada aux yok. ben de mecbur teyp alcam aklımda https://www.trendyol.com/painner/p1...p-p-845428718?boutiqueId=61&merchantId=654140 bu tarz bir şey var belki sen de değerlendirsin. yorumlarda dobloya takan birçok kişi var incelersen sen de görürsün
bunu görmüştüm gayet güzel ama işte ben bazen sıradan olsun bazen ekranlı kafasındayım ekrenı navigasyon harici kullanmam ve markasıda for x diye aklıma yattı aslında elektrikçiye gerek duyarmıyım bilmiyorum kendimde halledebilirim hani bu tarzda ufak teyp dobloya koyan biri varsa boş kısımları ne ile doldurmuş yada tam oturuyormu bu şekilde olurmuyada model kötüdür yorum yaparlar diye bunu görmeseydim bende o tarz bir şey alırdım yüksek ihtimalle

Drsağbırakmayan

80+ Silver
Alacak olduğunuz teyp hangisi 9inç multimedya alacaksanız çerçevesi ile almalısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doblo kaç model mesela

Top Bottom