Ford connect aracım için çıkma kadran aldım

yalcino07

80+
Reaksiyon skoru
0
Aracım 2007 ford connect km saatim de 1 tane rakam silindi tamirciler 14 bin lira istedi kadran değişecek diye bende şehir dışından çıkmacıdan 5 bin liraya sipariş ettim kargom bugün geldi ama taktım çalışmadı ardından kasayı söktüğümde ise benim gösterge l
panelimde deki gibi işlemci,lehim vs hiçbirşey yok nasıl olabilir bu kasti birşekilde sökülmüş olamaz arkası tertemiz boş bir kart bildiğin satıcıyla konuştum kazalı arabadan söktüm sana gönderdim diyor

Ekler

• 1000073053.webp
    1000073053.webp
    175.3 KB · Hit: 15
Aracım 2007 ford connect km saatim de 1 tane rakam silindi tamirciler 14 bin lira istedi kadran değişecek diye bende şehir dışından çıkmacıdan 5 bin liraya sipariş ettim kargom bugün geldi ama taktım çalışmadı ardından kasayı söktüğümde ise benim gösterge l
panelimde deki gibi işlemci,lehim vs hiçbirşey yok nasıl olabilir bu kasti birşekilde sökülmüş olamaz arkası tertemiz boş bir kart bildiğin satıcıyla konuştum kazalı arabadan söktüm sana gönderdim diyor
Görseldeki iki PCB aynı değil hocam, birinde çipler var, diğerinde çiplerin yeri bile yok. Aynı parçaysa bile farklı versiyonlar bunlar

Araçlarda birkaç tip ürün çıkabilir, o yüzden şase numarası ile kontrol edilir ona göre ürün verilir. Bana özelden şase numaranızı yazın aracın oemine bakalım yada araç üzerinde çıkan üründe oem numara yazar o numaraya göre çıkma almanız lazım, çıkmacıda bunu iade alır mı tekrar bir sorun

Görseldeki iki PCB aynı değil hocam, birinde çipler var, diğerinde çiplerin yeri bile yok. Aynı parçaysa bile farklı versiyonlar bunlar
Çıkmacı bana hiç sormadı tek ekran mı tek ekran dedim modeli sordu bunu gönderdi ha diğer çıkmacılar 11 bin üstü fiyat verdi bu adam 5 e verdi ulaştım sorun yok kardeşim paranı iade edebilirim dedi ben genede yarın kilometreci ye gidecem benim led ekran sorunlu bu led ekranı benim karta aktarırmı diye soracam aktarırsa yaptırcam 11 bin lira + kodlama ya para vermektense daha mantıklı diye düşünüyorum

Geri