Neler Yeni

Yardım FORD Connect ses sistemi önerisi

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Bütçe
5000
Merhaba. 3 gün önce ford connect 2012 silver 1.8 tdci satın aldım ve arabanın sadece sol ön ve sağ ön kapısında hoparlör var. Double teyp (multimedya) takılı. Fakat sağ taraftan daha az ses geliyor, genel olarak ses seviyesi ve kalitesi tatmin etmiyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kapı içlerine yalıtım yaptır, düzgün hoparlör al 4 tane, 2 tane de tweeter hoparlör taktir, ciddi anlamda ses güzelleşir, güzel de ekolayzer ayarı yapıp rahat rahat müziğin zevkini çıkarırsın

Isulois

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Faruk Bakırcı
Merhaba hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Sorun ile alakası yok o yüzden cevaplamazsan problem yok ama çok merak ettim sormak istedim. Ne kadara aldınız acaba?

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Sorun ile alakası yok o yüzden cevaplamazsan problem yok ama çok merak ettim sormak istedim. Ne kadara aldınız acaba?
Sağolun hocam. 180 km arka bagaj kaskodan boyalı değişen. Çamurluklarda ufak tefek kusurlar, sol arka stop çıtır hasarlı ve yine ufak tefek 2 adet gamze. Park sensörü, geri kamerası, multimedya, krom kit, torpido içi aux + usb. 460 a aldık. Enjektörlerde sorun çıktı 10k masraf ettik geri alacağız o parayı. Kısacası 460 fakat temizlik için bi 10k daha gidecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapı içlerine yalıtım yaptır, düzgün hoparlör al 4 tane, 2 tane de tweeter hoparlör taktir, ciddi anlamda ses güzelleşir, güzel de ekolayzer ayarı yapıp rahat rahat müziğin zevkini çıkarırsın
Marka model ne önerirsiniz hocam

Isulois

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha Faruk Bakırcı
Sağolun hocam. 180 km arka bagaj kaskodan boyalı değişen. Çamurluklarda ufak tefek kusurlar, sol arka stop çıtır hasarlı ve yine ufak tefek 2 adet gamze. Park sensörü, geri kamerası, multimedya, krom kit, torpido içi aux + usb. 460 a aldık. Enjektörlerde sorun çıktı 10k masraf ettik geri alacağız o parayı. Kısacası 460 fakat temizlik için bi 10k daha gidecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Marka model ne önerirsiniz hocam
Anladım hocam güzel araba almışsın Allah nazarlardan saklasın kazasız belasız binmeyi nasip etsin İnşallah hayırlı uğurlu olsun tekrardan.

Top Bottom