Neler Yeni

Ford focus 3 1.6tdci 115hp yazılım olur mu

Kemal Salih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Kemal Salih
manuel ford focus 3 1.6tdci 115hp olan modeline yazilim atilsa bi problem yasanir mi yapan var mi sanziman torku kaldirmiyor diye okudum birkac yerde ama dogruluk payı var midir soft yazilimla sorunsuz kullanilabilir mi

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ensar Polat
manuel ford focus 3 1.6tdci 115hp olan modeline yazilim atilsa bi problem yasanir mi yapan var mi sanziman torku kaldirmiyor diye okudum birkac yerde ama dogruluk payı var midir soft yazilimla sorunsuz kullanilabilir mi
Max 270nm tork kaldırıyor yazılımda 300-330 arası sonuç alıyor

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Volkan
bence hiç gerek yok yazılım görüldüğü kadar masum değil iyide yerde yaptırmazsan kucağa alırsın motorunu şanzımanını yeri gelir beyni

Kemal Salih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Kemal Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yazılımı attırma amacınız performans beklentisi mi ?
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Max 270nm tork kaldırıyor yazılımda 300-330 arası sonuç alıyor
soft yazilim da olsa yapilmasi saglikli degil yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence hiç gerek yok yazılım görüldüğü kadar masum değil iyide yerde yaptırmazsan kucağa alırsın motorunu şanzımanını yeri gelir beyni
anladım teşekkürler

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
can
Hocam 1.6tdci kötü bir motor değil, yazılım attırdınız diyelim olupta bu araba bir ferrari olmayacak sonuçta bana kalırsa macera aramayın derim, eğer motor mekanik aksamına bir upgrade yapacaksanız ozaman yazılım attırın faydasını görürsünüz.

Kemal Salih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Kemal Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 1.6tdci kötü bir motor değil, yazılım attırdınız diyelim olupta bu araba bir ferrari olmayacak sonuçta bana kalırsa macera aramayın derim, eğer motor mekanik aksamına bir upgrade yapacaksanız ozaman yazılım attırın faydasını görürsünüz.
haklisiniz bos yere riske girmeye degmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,374
Üyeler
169,288
Son üye
chosenonefg
Top Bottom