Neler Yeni

Format a rağmen srt trail hatası düzelmiyor

Seaderden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Sead
Arkadaşlar bu sorunun normalde format atınca kesin düzelmesi lazımmış ama ben de düzelmiyor. PC ye format atıyorum 5dk sonra siyah ekran veriyor sinyal yok diyor kapatıp açtığımda "Windows düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor ve onun altında da srt trail txt gibi bir dosya yazısı çıkıyor" yeni ekran kartımı taktıktan sonra bu sorunu yaşamıştım. Sürücü hatası olabilir ama format atınca da düzelmiyor ki nedir bu? Not: güvenli modda başlatınca hiç siyah ekran vermeden çalışıyor.

Ekler

• IMG_20210220_212357.jpg
    IMG_20210220_212357.jpg
    1.1 MB · Hit: 56

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Not: güvenli modda başlatınca hiç siyah ekran vermeden çalışıyor.

Güvenli modda sürücünü DDU ile kaldır ve en güncel sürücüyü kur.

Seaderden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Sead
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenli modda sürücünü DDU ile kaldır ve en güncel sürücüyü kur.

İyi de format attığımda zaten tüm sürücülerin gitmiş olması lazım değil mi? Bide bunu denedim diye hatırlıyorum siyah ekran vermişti yine sürücüyü sildikten sonra.

Seaderden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Sead
Sildikten sonra yeniden yüklemiş miydin? Birde ekran kartın nedir?
Evet silmiştim ama bidaha PC yi açamamıştım sinyal yok diyordu tekrar format atınca veya Windows u eski bir tarihe döndürünce ekran geliyor. Ekran kartım rx5500xt 4gb
Not: ekran kartını yeni almıştım sorun olduğunu düşünüp servise yolladım ama ekran kartını uzun süre test ettik arıza tespit edilmedi yazmışlar.

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Evet silmiştim ama bidaha PC yi açamamıştım sinyal yok diyordu tekrar format atınca veya Windows u eski bir tarihe döndürünce ekran geliyor. Ekran kartım rx5500xt 4gb
Not: ekran kartını yeni almıştım sorun olduğunu düşünüp servise yolladım ama ekran kartını uzun süre test ettik arıza tespit edilmedi yazmışlar.

Senin sorunun siyah ekran değil mi?

Seaderden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Sead
Sorunun sürücüden kaynaklı bence. Eğer sürücüyü kaldırdıysan 20.11.2 sürücüsünü kurmayı dene.
Şimdi internet baktığım kodlarla srt trail txt hatasını düzeltmeye çalışıyorum. Eğer olmazsa PC düzelmezse tekrar ddu ile sürücü kaldırmayı deneyeceğim. Ama muhtemelen olmayacak bir yerde siyah ekran veriyor.

Top Bottom