Neler Yeni

Yardım Format Atarken Ekranın Sol Üst Köşesinde İmleç Yanıp Sönüyor

Anıl123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıll
1 haftadır bu konu açıyorum tek bir kişi bile cevap vermedi bu gün ise ağladım resmen sinir oluyorum şu gigibayte gibi marka olmaz olsun 2 haftadır izlemediğim video kalmadı

G31m es2l anakartım var ama nedense ona format atamıyorum olmuyo siyah ekranın üst köşesinde imleç yanıp sönüyo lütfen kim görürse artık bir Allah’ın kulu bana yardım etsin

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Telefonundan video çekip buraya veya youtube'da atıp paylaşırsan daha hızlı yardımcı olabilirler. Tam net bir şey anlaşılmıyor. Ne deniyorsun, ne sorun oluşuyor?

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
921
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
1 haftadır bu konu açıyorum tek bir kişi bile cevap vermedi bu gün ise ağladım resmen sinir oluyorum şu gigibayte gibi marka olmaz olsun 2 haftadır izlemediğim video kalmadı

G31m es2l anakartım var ama nedense ona format atamıyorum olmuyo siyah ekranın üst köşesinde imleç yanıp sönüyo lütfen kim görürse artık bir Allah’ın kulu bana yardım etsin
formatı cd yoluyla mı deniyorsun windows üzerinden cdsiz mi ?

Anıl123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıll
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
formatı cd yoluyla mı deniyorsun windows üzerinden cdsiz mi ?
Usb ye rufus ile win10 yükledim sonra boota girerek oradan ayarları yaptım ve pc yeniden açıldı sonra ekran siyahlaştı sol üst köşede (_) şu şekilde bi imleç var ve gitmiyo yani format kısmı gelmiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

biosamı giremiyosun
Usb ye rufus ile win10 yükledim sonra boota girerek oradan ayarları yaptım ve pc yeniden açıldı sonra ekran siyahlaştı sol üst köşede (_) şu şekilde bi imleç var ve gitmiyo yani format kısmı gelmiyo

Telefonundan video çekip buraya veya youtube'da atıp paylaşırsan daha hızlı yardımcı olabilirler. Tam net bir şey anlaşılmıyor. Ne deniyorsun, ne sorun oluşuyor?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

Kurulumu yapamamışsın sanırım, sistemde işletim sistemi olmayınca o şekilde kalır. Windows 10 ile rufus yazma işlemini tamamladıktan sonra boot menüsü değilde bios menüsünden boot edin hazırlanmış usb'yi daha sonrasinda açılan win10 kurulum ekranında bütün diskleri sıfırlayın ve birini seçip ileri diyin.

Top Bottom