Neler Yeni

Format atma takıntısı

Fzee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fzee
Günde en az 3 kere format atıyorum bu yüzden pcyi bile kullanamıyorum.Format atmadan önce modem reset takıntısı da var tabi.Lütfen troll cevap vermeden sorunumu nasıl cozebilecegimi söyler misiniz?Hem virüs korkusu paronayaklik seviyesine ulaştı.Hem de format sonrası küçücük bir hatada tekrar baştan alıyorum formatı @Toxpox

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
Virüs korkusuyla format atmak çok mantıklı değil. Maalesef sizi rahatlatacak pek bir şey söyleyemem ama kendinizi korumanız gerekiyor ve bunu yapabileceğiniz en kötü yol format atmak olur. Kesin çözüm vermez, disk ömrünü azaltır ve daha bir çok sebebi var.

Önce sorunu öğren sonra nedenini bul ve son olarak çözüm yöntemini bulup sorunu çöz.
Format atmaya lütfen devam etme.

Fzee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fzee
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virüs korkusuyla format atmak çok mantıklı değil. Maalesef sizi rahatlatacak pek bir şey söyleyemem ama kendinizi korumanız gerekiyor ve bunu yapabileceğiniz en kötü yol format atmak olur. Kesin çözüm vermez, disk ömrünü azaltır ve daha bir çok sebebi var.

Önce sorunu öğren sonra nedenini bul ve son olarak çözüm yöntemini bulup sorunu çöz.
Format atmaya lütfen devam etme.
Haftada 30 kere attığım oldu mesela format atıyorum küçücük bir donma,bazen edge güncel geliyor bazen gelmiyor,driver indirirken acaba biryere bastimmi korkusu,el titremesi vb... Virüsü eskiden aşırı kafaya takardım şimdi o kadar yok ama gene yok değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yellow Leblebi
İlgilendiği Kategoriler
Grafik Tasarım
devamlı format atarsınız, bilgisayarınıza zarar verebilirsiniz. ben ayda yılda 1 kere format atıyorum o da diskimde gereksiz dosyaların kalıntıları kaldığı için ve elimden geldiği kadarıyla o kalıntıları silmeye çalışıyorum ama nafile. o yüzden son olarak formatlıyorum. inşallah bu ay içerisinde bir hdd alarak formatlamayı sonlandırıcam. sizde güvenliğiniz için indirmelerinize ve girdiğiniz sitelere dikkatli olun tedbirli olun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Fzee

Fzee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fzee
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
devamlı format atarsınız, bilgisayarınıza zarar verebilirsiniz. ben ayda yılda 1 kere format atıyorum o da diskimde gereksiz dosyaların kalıntıları kaldığı için ve elimden geldiği kadarıyla o kalıntıları silmeye çalışıyorum ama nafile. o yüzden son olarak formatlıyorum. inşallah bu ay içerisinde bir hdd alarak formatlamayı sonlandırıcam. sizde güvenliğiniz için indirmelerinize ve girdiğiniz sitelere dikkatli olun tedbirli olun.
Asıl mesele güvenlik değil bir şey oluyor mesela küçük bir donma kasma bir sıkıntı oluyor bir daha baştan alıyorum bunun ne kadar saçma olduğunu biliyorum ama elde değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yellow Leblebi
İlgilendiği Kategoriler
Grafik Tasarım
Asıl mesele güvenlik değil bir şey oluyor mesela küçük bir donma kasma bir sıkıntı oluyor bir daha baştan alıyorum bunun ne kadar saçma olduğunu biliyorum ama elde değil.

mümkün olduğunca bu tür şeyleri çok takmayın, cidden önemli bir şey olmadığı sürece format kesinlikle atmayın durduk yere.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Antivirus falan kullanmayı denedin mi?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Çok.Ama sorun virusde değil küçücük donma kasma da tekrar baştan başlatıyorum formatı.Kafamda bitiremiyorum bu düşünceyi.
Bilgisayar bozulana kadar devam et. Sonra otomatik olarak geçer.

Corvin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Fırat DURMAZ
bende ayda 4 defa falan atıyordum eskıden. sonra ayda 3 dusurdum. sonra 2 derken sımdı 8-9 ayda bır format atıyorum. sakın ol ve zamanı akısına bırak. baska seylerle ılgılen. bu tıp olayların can sıkıntısı da tetıklıyor. baska seylere bak. fılm ızle derken gececek.emın ol gecıyor. sadece format atma krızı gelınce baska seylerle ılgılen.

• Beğen
Reaksiyonlar: Fzee

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
1638625427497.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,728