format atma yolları.

hayır malesef sadece tek HDD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hazır casper masaüstü almıştım. onun anakartı marka yazmıyo . PC den baktığımda casper bilişim sistemleri yazıyor
Dostum bios pilini çıkar 20 saniye falan bekle sonradan tak ve bios sıfırlansın böylelikle sorunun çözülür biosa girebilirsin büyük ihtimal.

hayır malesef sadece tek HDD
Sata kablosu veya hdd bozuk olabilir. Eğer açılırsa CrystalDiskInfo programı ile kontrol edersiniz. Yoksa formatlamanız gerekecek. Boot menüsüne F8, F9 veya F11 tuşlarıyla girebilirsiniz herhalde. Anakart markasına göre değişir.

Acaba HDD söküp PC açsamaya çalışsanız ne olur 😄
bilgisayar dünden beri 2-3 saat aralıklarla kendini resetlemeye başladı. sonra 10 15 dakka geç acılmaya başladı anlamadım. son çarem sanırım sıfırlamak

Sata kablosu veya HDD bozuk olabilir. Eğer açılırsa CrystalDiskInfo programı ile kontrol edersiniz. Yoksa formatlamanız gerekecek. Boot menüsüne F8, F9 veya F11 tuşlarıyla girebilirsiniz herhalde. Anakart markasına göre değişir.
kablolarda sorun yok reis. önceden sorunsuzdu ellemedim hiç zaten. pc bi anda böyle oldu

Dostum bios pilini çıkar 20 saniye falan bekle sonradan tak ve bios sıfırlansın böylelikle sorunun çözülür biosa girebilirsin büyük ihtimal.
pili çıkardığımda olası bi açılmama durumu varmı. veyahut dosyalarımın zarar görme ihtlimali varmı ?

bilgisayar dünden beri 2-3 saat aralıklarla kendini resetlemeye başladı. sonra 10 15 dakka geç acılmaya başladı anlamadım. son çarem sanırım sıfırlamak

kablolarda sorun yok reis. önceden sorunsuzdu ellemedim hiç zaten. PC bi anda böyle oldu

pili çıkardığımda olası bi açılmama durumu varmı. veyahut dosyalarımın zarar görme ihtlimali varmı ?
Sıfırlayabilirsiniz. Format atmaktan hiçbir farkı yok. Düzelmezse, CrystalDiskInfo programı ile diski kontrol edersiniz. Sorun çıkarsa ve garantisi varsa, servise gönderin. Yoksa yenisini almanız gerekir. Sıcaklıklara da bakarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,987
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri