format atma yolları.

Reaksiyon skoru
24
beyler bilgisayar aşırı yavaşladı 5-10 dakikada açılıyo format atmak istiyorum fakat direk masaüstü geliyo boot menüye giremiyorum. nasıl halledebilirim *

beyler bilgisayar aşırı yavaşladı 5-10 dakikada açılıyo format atmak istiyorum fakat direk masaüstü geliyo boot menüye giremiyorum. nasıl halledebilirim *
anakartının model markasına bak ilk önce daha sonrainternetten bios menisi tuşuna bak anakartın daha sonra bilgisayara güç verdiğinde açtığında sürekli o tuşa bas bios menüsü gelesiye kadar.

Boot menüye nasıl giremiyorsun?
reis bilgisayarın power tuşuna basıyorum 5-10 dakika siyah ekran. sonra bi anda yükleniyor yazısı cıkıyo masaüstüne atıyo beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakartının model markasına bak ilk önce daha sonrainternetten bios menisi tuşuna bak anakartın daha sonra bilgisayara güç verdiğinde açtığında sürekli o tuşa bas bios menüsü gelesiye kadar.
evet reis bende daha önceden hep öyle atıyodum. ama bu sefer oraya giremiyorum çünkü o ekranı göstermeden direk masaüstüne atıyo

USB'ye iso dosyasını atıp. Daha sonra anakart üzerindeki bios pilini tak çıkar bios açılır :D

Yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir yol vardı. Windows tuşuna basın daha sonrasında shifte basarak yeniden başlata tıklayın. Böyle format atmıştım bir kez.

Ssd kullanmıyor musunuz?

Geri