snaijder1905
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
beyler bilgisayar aşırı yavaşladı 5-10 dakikada açılıyo format atmak istiyorum fakat direk masaüstü geliyo boot menüye giremiyorum. nasıl halledebilirim *
anakartının model markasına bak ilk önce daha sonrainternetten bios menisi tuşuna bak anakartın daha sonra bilgisayara güç verdiğinde açtığında sürekli o tuşa bas bios menüsü gelesiye kadar.beyler bilgisayar aşırı yavaşladı 5-10 dakikada açılıyo format atmak istiyorum fakat direk masaüstü geliyo boot menüye giremiyorum. nasıl halledebilirim *
reis bilgisayarın power tuşuna basıyorum 5-10 dakika siyah ekran. sonra bi anda yükleniyor yazısı cıkıyo masaüstüne atıyo beniBoot menüye nasıl giremiyorsun?
evet reis bende daha önceden hep öyle atıyodum. ama bu sefer oraya giremiyorum çünkü o ekranı göstermeden direk masaüstüne atıyoanakartının model markasına bak ilk önce daha sonrainternetten bios menisi tuşuna bak anakartın daha sonra bilgisayara güç verdiğinde açtığında sürekli o tuşa bas bios menüsü gelesiye kadar.
Rufus program ile usb format atiniz.
denedim kardeşim ama malesef siyah ekran kalıyo 10 15 dakka bekledim olmadı
siyah ekrandayken hepsini denedim olmuyor. D ye onemli şeyleri attım sıfırlayamamDetele Dell f2 f11 f12 esc f7 f8
denedim kardeşim ama malesef siyah ekran kalıyo 10 15 dakka bekledim olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
siyah ekrandayken hepsini denedim olmuyor. D ye onemli şeyleri attım sıfırlayamam![]()