format atma yolları.

Reaksiyon skoru
24
beyler bilgisayar aşırı yavaşladı 5-10 dakikada açılıyo format atmak istiyorum fakat direk masaüstü geliyo boot menüye giremiyorum. nasıl halledebilirim *

beyler bilgisayar aşırı yavaşladı 5-10 dakikada açılıyo format atmak istiyorum fakat direk masaüstü geliyo boot menüye giremiyorum. nasıl halledebilirim *
anakartının model markasına bak ilk önce daha sonrainternetten bios menisi tuşuna bak anakartın daha sonra bilgisayara güç verdiğinde açtığında sürekli o tuşa bas bios menüsü gelesiye kadar.

Boot menüye nasıl giremiyorsun?
reis bilgisayarın power tuşuna basıyorum 5-10 dakika siyah ekran. sonra bi anda yükleniyor yazısı cıkıyo masaüstüne atıyo beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakartının model markasına bak ilk önce daha sonrainternetten bios menisi tuşuna bak anakartın daha sonra bilgisayara güç verdiğinde açtığında sürekli o tuşa bas bios menüsü gelesiye kadar.
evet reis bende daha önceden hep öyle atıyodum. ama bu sefer oraya giremiyorum çünkü o ekranı göstermeden direk masaüstüne atıyo

USB'ye iso dosyasını atıp. Daha sonra anakart üzerindeki bios pilini tak çıkar bios açılır :D

Yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir yol vardı. Windows tuşuna basın daha sonrasında shifte basarak yeniden başlata tıklayın. Böyle format atmıştım bir kez.

Ssd kullanmıyor musunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,215
Üyeler
187,641
Son üye
KediSever11
Geri