Neler Yeni

Format atmak için yardım

Zapt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Tunahan
Arkadaşlar bilgisayara format atmak istiyorum (win7) format fiyatları pahalı olduğum için kendim atcam bitanr usb ile geçen attığımda driverleri indirememiştim internet yok diye şimdi biraz korkuyorum çok uğraşmıştım o zamanlar birde attıktan sonra usb eski haline döndürebiliyor muyuz?

attıktan sonra döndüremiyorsun ayrıca windowsun kendi ayarlarından format atabiliyorsun diye biliyorum

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Hiçbir şey bilmiyorsan Windows un sitesinden tool indiriyorsunuz otomatik kuruyor. Siz biliyorsunuz muhtemelen

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emre Bal ŞAHİN
Elinde 2 flash bellek varsa ilk önce gerekli driverleri indirip o flasha at daha sonra diğer flashına windows isosunu yazdır. Formattan sonra ağ driverini yüklemen yeterli eğer isterse işlem çok basit olmadı telefondan indirip usb kablo ile pc ye atarsın driveri.

Zapt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver işi tamamda format nasıl atıcam?

ReisiCabo

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
alibakici
Arkadaşlar bilgisayara format atmak istiyorum (win7) format fiyatları pahalı olduğum için kendim atcam bitanr usb ile geçen attığımda driverleri indirememiştim internet yok diye şimdi biraz korkuyorum çok uğraşmıştım o zamanlar birde attıktan sonra usb eski haline döndürebiliyor muyuz?
internetin yoksa kendin uğraşma derim bir yerde tıkanır kalırsın ama adımları yazayım windows iso dosyasını indir sonra rufus programını indir ve rufus ile isoyu flash belleğe yaz ardından bios menüsünü aç ve öncelikli başlatma diskini flash bellek yap sonra yeniden başlat bilgisayarı flash takılı olacak gelen ekranda win key ister atla de kmspico ile orjinalleştirecez formattan sonra tabi kurulumu yap pc yi aç kmspico indir ve orjinalleştir

• Beğen
Reaksiyonlar: Zapt

Zapt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internetin yoksa kendin uğraşma derim bir yerde tıkanır kalırsın ama adımları yazayım windows iso dosyasını indir sonra rufus programını indir ve rufus ile isoyu flash belleğe yaz ardından bios menüsünü aç ve öncelikli başlatma diskini flash bellek yap sonra yeniden başlat bilgisayarı flash takılı olacak gelen ekranda win key ister atla de kmspico ile orjinalleştirecez formattan sonra tabi kurulumu yap pc yi aç kmspico indir ve orjinalleştir
kaç gb usb gerekiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde win7 professional dimi

Son düzenleme:

ReisiCabo

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
alibakici
kaç gb usb gerekiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde win7 professional dimi
win7 xp veya 8-10 fark etmez hepsinde kurulum aynı aşamalardan oluşur ben bazen 4 gb bazen 8gb bazen 16 gb flash belleğe yazıyorum iso dosyası kaç gb diyelimki win7 2.6 gbdır bunu 4gb flash belleğe yazabilirsin

Top Bottom