- Reaksiyon skoru
- 4
pcye discord için goodbydpi kurdum a ncak kaldırmak istiyorum sizce tüm dosyaları sil seçeneği ile sıfırlarsam sorun gider mi yoksa kesin çözüm format mı
uygulama hakkında kötü şeyler görmeye başladım ve silmek istiyorumniyeki siliceksin
kesin siler mi bubu dosyayı yönetici olarak çalıştırırsanız silecektir virüs değildir isterseniz sağ tık + düzenleden inceleyebilirsiniz
![]()
service_remove
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
başkan dediğini yaptım işe yaradı gibi ancak dosyalar hala klasörrde durmaya devam ediyo cmd ile k omut işe yaradı gibi st4 den 1111 1001 yaptıgım halde giremedim dcye ama dedğişim gibi klasörde duruyo onu nasıl yaparımbu dosyayı yönetici olarak çalıştırırsanız silecektir virüs değildir isterseniz sağ tık + düzenleden inceleyebilirsiniz
![]()
service_remove
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com