Format atmama ragmen VİRUS silinmiyor YARDIM

Falcao

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar merhaba
Bilgisayarıma virüs bulaşmıştı bende format attım fakat formattan sonraekteki dosya belirdi. Bu dosya çalışırken laptop helikopter gibi ses çıkarıyor , bellek kullanımı aşırı derecede yoğunlaşıyor.
Dosyayı silemiyorum, görevini sonlandıramıyorum . Nasıl bir yol izlemeliyim ?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    45.9 KB · Hit: 65
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    139.4 KB · Hit: 64
bilgisayarı sıfırla yapıyorsan olmaz. direkt yeniden kurulum yapman lazım. diski komple sıfırlıyor o şekilde

iso üzerinden temiz format ve kurulum yapmalısın. Ayarlardan sıfırla işlemi yapmak işe yaramaz.

malwarebytes dene
Deneyeceğim knk sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iso üzerinden temiz format ve kurulum yapmalısın. Ayarlardan sıfırla işlemi yapmak işe yaramaz.
Aslında onu yaptım ama sadece 5 6 tane ders notunu silmeden formatladım. Virüstotalde temiz görünüyordu onlarda. Şimdi de komple format deneyeyim o zaman

Usbye Windows isosu kurup oradan sıfırlaman lazım.
Aslında onu yaptım ama sadece 5 6 tane ders notunu silmeden formatladım. Virüstotalde temiz görünüyordu onlarda. Şimdi de komple format deneyeyim o zaman

bilgisayarı sıfırla yapıyorsan olmaz. direkt yeniden kurulum yapman lazım. diski komple sıfırlıyor o şekilde

önyükleme taraması siler.
format at için rahat etsin. (sisteme yerleşmiştir)
PDF içinde virüs çağıran yeni yöntemler ortaya çıktı. Adobe açığı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,163
Üyeler
174,830
Son üye
sersebil
Geri