Format atmama ragmen VİRUS silinmiyor YARDIM

Falcao

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar merhaba
Bilgisayarıma virüs bulaşmıştı bende format attım fakat formattan sonraekteki dosya belirdi. Bu dosya çalışırken laptop helikopter gibi ses çıkarıyor , bellek kullanımı aşırı derecede yoğunlaşıyor.
Dosyayı silemiyorum, görevini sonlandıramıyorum . Nasıl bir yol izlemeliyim ?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    45.9 KB · Hit: 72
  • Adsız1.png
    Adsız1.png
    139.4 KB · Hit: 69
bilgisayarı sıfırla yapıyorsan olmaz. direkt yeniden kurulum yapman lazım. diski komple sıfırlıyor o şekilde

iso üzerinden temiz format ve kurulum yapmalısın. Ayarlardan sıfırla işlemi yapmak işe yaramaz.

malwarebytes dene
Deneyeceğim knk sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iso üzerinden temiz format ve kurulum yapmalısın. Ayarlardan sıfırla işlemi yapmak işe yaramaz.
Aslında onu yaptım ama sadece 5 6 tane ders notunu silmeden formatladım. Virüstotalde temiz görünüyordu onlarda. Şimdi de komple format deneyeyim o zaman

Usbye Windows isosu kurup oradan sıfırlaman lazım.
Aslında onu yaptım ama sadece 5 6 tane ders notunu silmeden formatladım. Virüstotalde temiz görünüyordu onlarda. Şimdi de komple format deneyeyim o zaman

bilgisayarı sıfırla yapıyorsan olmaz. direkt yeniden kurulum yapman lazım. diski komple sıfırlıyor o şekilde

önyükleme taraması siler.
format at için rahat etsin. (sisteme yerleşmiştir)
PDF içinde virüs çağıran yeni yöntemler ortaya çıktı. Adobe açığı.

Geri