Neler Yeni

Yardım Format Atmaya Çalışırken Ekran Gitti

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Arkadaşlar eski bir pcye format atmaya çalışırken boot ayarlardın harddisk vs bir şeyleri seçtim sonra bilgisayarı kapatıp açayım dedim şimdi pc'nin ekranına görüntü gelmiyor simsiyah duruyor ama pc çalışıyor bunun sorunu ne olabilir ?

Berk58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Berk kaşkaya
boot ayarını flasla kuracaksan flashı secıp flash ıle baslatman gerek.wındowsun kurulu olmadıgı dıskı secersen sıyah ekranda kalır acmaz

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
boot ayarını flasla kuracaksan flashı secıp flash ıle baslatman gerek.wındowsun kurulu olmadıgı dıskı secersen sıyah ekranda kalır acmaz
Anladım aga napacaz şimdi :D

Berk58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Berk kaşkaya
Yes bro flasha yükledim w10'u ama şimdi ekran gelmediği için bir şey yapamıyorum.
boot ayarlardın harddisk vs bir şeyleri seçtim dediğin yerde flash belleğini seçip devam edecen bu kadar

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
boot ayarlardın harddisk vs bir şeyleri seçtim dediğin yerde flash belleğini seçip devam edecen bu kadar
Aga işte ekran gelmiyor f2 tuşuna basıyorum biosa girmiyor girse seçeceğim ekran full siyah olarak kalıyo.

Berk58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Berk kaşkaya
Hayır hiçbir şey yazmıyor sadece dümdüz siyah ekran çıkıyor power tuşuna bastığımda
şöyle söyliyim eğer yanlış boot cihazı ile başlatırsan siyah ekran verir ama yazılar yazar onu geçtim biosa sorunsuz girmen gerek .Başka bir ayar değiştirmediğine emin misin boot başlatıcısını değiştirmen ile alakalı değil gibi cünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Furkan Uçar
Arkadaşlar eski bir pcye format atmaya çalışırken boot ayarlardın harddisk vs bir şeyleri seçtim sonra bilgisayarı kapatıp açayım dedim şimdi pc'nin ekranına görüntü gelmiyor simsiyah duruyor ama pc çalışıyor bunun sorunu ne olabilir ?
bios pilini çıkarıp 5dk sonra tekrar tak sıfırlansın bios sonra tekrardan denersin

TahinPekmez

80+ Silver
Sen kapat pc yi, bios pilini çıkar 1 dk sonra tak. Sonra biosa gir. Eğer girmezse yine siyah ekranda kalırsa kabloları kontrol et

Strangersupuk

80+ Bronze
Secure boot mu açtın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Secure boot açtıysan geçmiş olsun, cihazın soft brick olmuş olabilir, Başka bir uefi destekli ekran kartı bulup denemen lazım.
Olmazsa servise gönder, yapabileceğin pek bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom