Neler Yeni

Format atmaya çalışıyorum lütfen yardım!!

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
atif kekç
Arkadaslar laptop a format atacaktim c ve d diski vardı bütün fotograflari falan d diskine attim c diskinde sadece windows kaldi sonra windows kurulum ekranina geldim bu iki disk disinda herseyi sildim ama kuruluma devam edemiyorum lütfen yardim edin

Ekler

• IMG_20221124_185754.jpg
    IMG_20221124_185754.jpg
    3.8 MB · Hit: 58
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes
Muhtemelen disk mbr olduğu için kuramıyorsunuz. Komut isteminden windows kuracağınız diski gpt yapmanız lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
atif kekç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaslar laptop a format atacaktim c ve d diski vardı bütün fotograflari falan d diskine attim c diskinde sadece windows kaldi sonra windows kurulum ekranina geldim bu iki disk disinda herseyi sildim ama kuruluma devam edemiyorum lütfen yardim edin
Sildiğin diski (ayrılmamış alan) yeniden oluşturman gerek. Alttaki “yeni” tuşuna bas diski yeniden oluştur. Sonra o diski seçip devam et.

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
atif kekç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows bu sürücüye yüklenemiyor a basınca ne yazıyor?
şeçilen diskte mbr bölüm tablosu var.EFİ sistemlerde,windows yalnızca gpt diske yüklenebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sildiğin diski yeniden oluşturman gerek. Alttaki “yeni” tuşuna bas diski yeniden oluştur. Sonra o diski seçip devam et.
disk silmedin ayrılmış alanlar vardı onları sildim 1 gb den az 2 tane şey vardı

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
şeçilen diskte mbr bölüm tablosu var

C bölümünü de silmişsin 97gb ayrılmamış alan var orada. O bölümü tekrar oluştur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes
şeçilen diskte mbr bölüm tablosu var

Yeni disk oluştura zaten basman gerek ama bassansa yine kuramayabilirsin çünkü mbr bölüm tablosu var. Gpt çevirmen lazım ama bildiğim kadarıyla çevirince içindekiler siliniyor.

Ayrılmamış alanı ayırdıktan sonra hâlâ kurulamıyor hatası veriyorsa bu videodaki gibi diskpart yazdiktan sonra disk list kısmına kadar yapıp gelen ekranın fotoğrafıni atar mısın?

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
atif kekç
Yeni disk oluştura zaten basman gerek ama bassansa yine kuramayabilirsin çünkü mbr bölüm tablosu var. Gpt çevirmen lazım ama bildiğim kadarıyla çevirince içindekiler siliniyor.

Ayrılmamış alanı ayırdıktan sonra hâlâ kurulamıyor hatası veriyorsa bu videodaki gibi diskpart yazdiktan sonra disk list kısmına kadar yapıp gelen ekranın fotoğrafıni atar mısın?
kusucam stresten 2 dk lavaboya gitmem lazım geliyorum hemen

r4NG3r

80+ Silver
D yi silip diski birlestirmeden kuramazsin baska bir pcye hddyi bagla fotolarini al sonra birlestir

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
atif kekç

Aga yaptim gitti hersey offf

Top Bottom