Neler Yeni

Format gereğinden fazla yavaş

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alican Tümer
İlk önce yeni bir ssd aldım taktım sanal belleği tanımladım oyunları oraya taşıdım sonra oyunlar açılmadı dedim bazı dosyalar orda(diğer sürücüde) kaldı sanırım dedim hiç uğraşmadan format atayım hepsini tekrardan yüklerim hem PC rahatlar dedim format attım aradan iki buçuk saat geçti ama yüzde 33 ve çok yavaş artıyor 30 dk yüzde 1 filan bunu nasıl iptal ederim edemezsem nasıl hızlancak sabah kadar anca yüzde yüz olur daha önce böyle olmamıştı 1 saat sürmeden format atılmış oluyordu

Beyoglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berk Beyoğlu
daha önce basıma gelmişti gereginden fazla yavaş format işlemi HDD kaynaklı bozukluk anlamına geliyor format tamamlanmaya bilir bilgin olsun tamamlansada uzun bir ömrü yok o HDD nin gene hocalarım daha iyi bilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alican Tümer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha önce basıma gelmişti gereginden fazla yavaş format işlemi HDD kaynaklı bozukluk anlamına geliyor format tamamlanmaya bilir bilgin olsun tamamlansada uzun bir ömrü yok o HDD nin gene hocalarım daha iyi bilir
HDD değil ssd ben PC fişi çeksem taksam PC kökten bozulurmu yoksa format yenidenmi başlar

Beyoglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berk Beyoğlu
HDD değil ssd ben PC fişi çeksem taksam PC kökten bozulurmu yoksa format yenidenmi başlar
dosyalar hata yükleneceginden dolayı kaldıgı yerden devam etmeye bilir başa alabilir veya hiç acılmaya yüklenmeme sorunu olabilir bunlarla karsılasman cok olası bir ihtimal bence bekle gittigi yere kadar gitsin zaten bi süre sonra hata verecek
şöylede bi durum söz konusu mesela ben UEFİ format atarken 2 seçenek geliyor karsıma en bastakine basınca yarıdan sonra hata veriyor 2.secenek ile yükleyince boot menuden hızlı bir şekilde devam ediyor olurda hata verirse sistem boot menüden diger seçenek varsa orada yüklemeye calıs umarım olur

Top Bottom