Neler Yeni

Format Hakkında sorularım ?

Vlu Thinwater

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vlu Thinwater
Arkadaşlar imzamdaki sistemimi yaklaşık 6 ay önce aldım ama sanki fps düşüşleri yaşıyormuş gibi hissediyorum . Bu yüzden format atacağım ancak bazı sorularım var :

1)Windows 10 pro kullanıyorum home kullanmak daha iyi olur mu ?
2) D diskindeki hiçbir dosyayı silmeden ve steamdeki oyunları da silmeden format nasıl atarım
3) Format nasıl atarım :d ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardım edecek kimse yok mu ?

Son düzenleme:

Windy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Alper
1) home adı üstünde ev kullanıcıları için sen proya ihtiyaç duymuyorsan gerek yok home geç
2) dosyaların silinmez ama oyunların kesin gider oyunlara yapacak bir şey yok
3) youtube da detaylı anlatımı var yazarak anlatırsam anlamazsın

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
1) aralarında aşırı fark yok. linsans anahtarın varsa pro kurman daha mantıklı olur. yoksa home kurabilirsin.
2)steamden oyunları yedekleyip D diski içerisinde tutup, format sonrası tekrar yükleyebilirsin.
3)bootable usb oluşturup biostan başlangıç sırasında en öne alıyorsun. ileri ileri ileri onaylıyorum ileri ileri ileri şeklinde yükleme yapıyorsun. yalnız dikkat et d sürücüsünü biçimlendirme bu sırada. youtubeda konuyla ilgili videolar bulup yardım alabilirsin.

Vlu Thinwater

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vlu Thinwater
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1) aralarında aşırı fark yok. linsans anahtarın varsa pro kurman daha mantıklı olur. yoksa home kurabilirsin.
2)steamden oyunları yedekleyip D diski içerisinde tutup, format sonrası tekrar yükleyebilirsin.
3)bootable usb oluşturup biostan başlangıç sırasında en öne alıyorsun. ileri ileri ileri onaylıyorum ileri ileri ileri şeklinde yükleme yapıyorsun. yalnız dikkat et d sürücüsünü biçimlendirme bu sırada. youtubeda konuyla ilgili videolar bulup yardım alabilirsin.
hocam güvendiğin bir video varsa atabilir misin peki

Komando41.

80+ Silver

Vlu Thinwater

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vlu Thinwater
ama ben de zaten kurulu windows sıkıntı olmasın sonra ?

Vlu Thinwater

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vlu Thinwater
hangi diske yükleyeceğini seçtiğin yerde zaten yüklü olanı biçimlendirip tekrar ona kuracaksın.
yani bu konudaki video detaylı biçimde anlatıyor değil mi ?

hangi diske yükleyeceğini seçtiğin yerde zaten yüklü olanı biçimlendirip tekrar ona kuracaksın.
ayrıca ben nba oynuyorum da orada kayıtlı olan kariyer dosyalarım var steamdekileri yedeklersem sıkıntı olur mu

bir de steam c de yüklü

Vlu Thinwater

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vlu Thinwater

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
yani bu konudaki video detaylı biçimde anlatıyor değil mi ?

ayrıca ben nba oynuyorum da orada kayıtlı olan kariyer dosyalarım var steamdekileri yedeklersem sıkıntı olur mu

bir de steam c de yüklü
steam oyunlarını yedekle D'ye at. nba save dosyasını da D'ye at. daha sonra yeniden olduğu yere kopyalarsın. garanti olur.

tamamdır dostum teşekkür ederim
şimdi baktım da nba 2k20 ve 21 cloud save yapıyormuş. save dosyanı kopyalamasan da otomatik gelir geri.

Vlu Thinwater

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vlu Thinwater
steam oyunlarını yedekle D'ye at. nba save dosyasını da D'ye at. daha sonra yeniden olduğu yere kopyalarsın. garanti olur.

şimdi baktım da nba 2k20 ve 21 cloud save yapıyormuş. save dosyanı kopyalamasan da otomatik gelir geri.
tamamdır sadece yedeklemem yeterli o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,322
Üyeler
163,466
Son üye
4thfire
Top Bottom