Format Hakkında sorularım ?

dostum bir şey daha soracaktım şimdi ben homea geçeceğim içi haliyle tekrar deneme sürümünde kalacağım (önceden de deneme sürümüydü)
diyelim bir arka planım var 30 gün içinde o gidecek mi yoksa sadece onu değiştirme yasağım mı olacak
bir de windows kapanır vs diyorlar halbuki ben 6 aydır kullanıyorum deneme sürümüyle

dostum bir şey daha soracaktım şimdi ben homea geçeceğim içi haliyle tekrar deneme sürümünde kalacağım (önceden de deneme sürümüydü)
diyelim bir arka planım var 30 gün içinde o gidecek mi yoksa sadece onu değiştirme yasağım mı olacak
bir de windows kapanır vs diyorlar halbuki ben 6 aydır kullanıyorum deneme sürümüyle
arkaplanın siyah oluyor olması lazım. ya da orijinali neyse ona dönüyordur. öyle hatırlıyorum. windowsun kapanma durumu da yok.

arkaplanın siyah oluyor olması lazım. ya da orijinali neyse ona dönüyordur. öyle hatırlıyorum. windowsun kapanma durumu da yok.
benim arka planım değişmemişti ama 6 ay boyunca aynı kaldı siyaha vs dönmedi

deneme şeklinde kullanmadığım için bilmiyorum. tahminen söyledim.
peki yine de teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-) Sistemine Bağlı Olarak Pro Veya Home Tercihi Yapabilirsin Ben Home Kullanıyorum Gayet Memnunum
2-) Bence Çok Önemli Dosyaların Var İse Bir Flash`a Yedekle Komple Format At Daha Sağlıklı Olur. Senin Tercihin
3-)Format Atmak İçin Donanım Arşivinin Hazırladığı Metine Bak Derim Aşağıya Bırakıyorum.

Windows 10'a Nasıl Format Atılır? (Resimli Anlatım) | Donanim Arşivi (donanimarsivi.com)
sağ ol dostum cevapladığın için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,549
Üyeler
190,761
Son üye
Enes cevik
Geri