Neler Yeni

Format için destek olabilecek var mı

zeken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Burak UÇAR
Arkadaşlar formattan anlayan varsa 2dk kısa yardımcı olabilecek var mı?

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Ne konuda yardıma ihtiyacınız var acaba

zeken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Burak UÇAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,298
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
son disk bölme aşamasında
Mesaj otomatik birleştirildi:

500 gb bir ssd ye sahibim son disk bölme aşamasında her şeyi silip bir c bir d oluşturabilmek için ne yapmam lazım
Herşeyi sil sona kalan diske yeni de c ye ne kadar yer vermek istiyorsun mesela 120Gb ise 120000 yazıp yeni bölüm oluşturacak ardından onu seçip ileri diyeceksin. Windows`u kurduktan sonra disk yönetiminden kalan kısmı d olarak aktif edebilirsin.

zeken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Burak UÇAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herşeyi sil sona kalan diske yeni de c ye ne kadar yer vermek istiyorsun mesela 120Gb ise 120000 yazıp yeni bölüm oluşturacak ardından onu seçip ileri diyeceksin. Windows`u kurduktan sonra disk yönetiminden kalan kısmı d olarak aktif edebilirsin.
eğer vaktin varsa dcde ekran versem destek olabilir misin

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
son disk bölme aşamasında

500 gb bir ssd ye sahibim son disk bölme aşamasında her şeyi silip bir c bir d oluşturabilmek için ne yapmam lazım

Şu video size yardımcı olabilir, ben başlayacağı yeri linkte ayarladım buyrun

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
bu adamı dinlerken kafam daha çok yandı inan bana :D
😅 Özetle, en baştaki dışında tüm disk parçalarını silmeniz gerekiyor. Sildikten sonra Sürücü 0: Ayrılmamış Alan şeklinde tek parça kalmış olması lazım. Daha sonra Yeni butonuna tıklayıp, D diskini kaç GB yapmak istiyorsanız onu Boyut kısmına MB cinsinden yazmalısınız. Tamam dedikten sonra Sürücü 0 için Bölüm 1-2-3-4 adında 4 ayrı parça ve yine Ayrılmamış Alan adında beşinci bir parça çıkacak. Onun üstüne tekrar tıklayıp Yeni butonuna bastığınız zaman bu disk D diski haline gelecektir 👍🏻

Aslında bu disk birleştirme olayını Windows'u kurduktan sonra da yapabilirsiniz diye biliyorum ama siz bunu bir deneyin

Top Bottom