Neler Yeni

Format ile tüm virüsler silinir mi?

ElectriX

80+ Silver
Bilgisayara virüs girdiğini düşünüyorum bilen bilir cheat engine ile girmiş olabilir bu yüzden format attırıcam tüm virüsler silinir mi? Silinmeyebilir diye makaleler okudum

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Bilgisayara virüs girdiğini düşünüyorum bilen bilir cheat engine ile girmiş olabilir bu yüzden format attırıcam tüm virüsler silinir mi? Silinmeyebilir diye makaleler okudum
Cheat Engine ile virüsü nasıl sokmayı başardın? Format atıp diskini temizlersen virüs kalmaz diye düşünüyorum.

ElectriX

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cheat Engine ile virüsü nasıl sokmayı başardın? Format atıp diskini temizlersen virüs kalmaz diye düşünüyorum.
Virüs girdi mi bilmiyorum defalarca tarama vb yaptım içimde bir endişe var o yüzden

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Cheat Engine ile virüs girmez. Fark bir yolla olmuştur. Neyse format temizler merak etme.

ElectriX

80+ Silver

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Cheat Engine i orijinal sitesinden indirdiysen bir sorun çıkmaz ama orijinal değilde gidip gezginler gibi bir yerden indirdiysen sorun çıkar. İndirdiğin şeyleri kurmadan önce tarat bundan sonra.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir kaç gündür bilgisyardan soğudum endişem yüzünden saolun
Çok takıntı yapmışsın. Sen at formatını için rahat etsin.

ElectriX

80+ Silver
Cheat Engine ile virüs girmez. Fark bir yolla olmuştur. Neyse format temizler merak etme.
Sadece indridiğim zaman 1 tehdit vardı üşte av ile silindi ama trojen girmiştir diye korkuyorum trojenide siler mi?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Cheat Engine i orijinal sitesinden indirdiysen bir sorun çıkmaz ama orijinal değilde gidip gezginler gibi bir yerden indirdiysen sorun çıkar. İndirdiğin şeyleri kurmadan önce tarat bundan sonra.
Gezginlerden indirmekle sorun çıkmaz. Gezginler korsan site değil. Hatalı bilgi vermeyelim.

Sadece indridiğim zaman 1 tehdit vardı üşte av ile silindi ama trojen girmiştir diye korkuyorum trojenide siler mi?
Trojen değildir o. Hile programı olduğu için virüs gibi algılamışır. Ya da sildiği reklam yazılımıdır yani virüs değildir.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Gezginlerden indirmekle sorun çıkmaz. Gezginler korsan site değil. Hatalı bilgi vermeyelim.
Bir ara korsandı yaklaşık 6-7 yıldır oradan indirme yapmıyorum şu an ne durumda bir fikrim yok. Kusura bakmayınız ama o tip sitelerden bahsetmek istedim.

ElectriX

80+ Silver
Çok takıntı yapmışsın. Sen at formatını için rahat etsin.
Evet yeni pcm zarar gelsin istemiyorum çöp gibi laptopum varken hiçde orun olmuyodu😥

Bir ara korsandı yaklaşık 6-7 yıldır oradan indirme yapmıyorum şu an ne durumda bir fikrim yok. Kusura bakmayınız ama o tip sitelerden bahsetmek istedim.
Yok artık bu ilk ve sondu param varsa oyun alırım yoksa izlerim

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Maalesef bazı virüsler format ile çözülemiyor. Combofix indirip bi kontrol edebilirsin pc yi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom