Neler Yeni

Format nasıl atabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Serkan karakaya
Windows 11 biosa kayıtlı laptopum var ve çoğu zaman format atarken eski windows sürümünü tekrar tekrar kullanarak format atıyorum. Ama çok fazla torrentten oyun veyabtr çeviri kullandığım için eminde olamıyorum. Flash bellekle format atmak en iyisi fakat biosa gömülü win 11 i nasil format atabilirim. İçindeki herseyi silip tekrar yüklemek mesela nasıl yapabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Doğan Alp
Windows 11 biosa kayıtlı laptopum var ve çoğu zaman format atarken eski windows sürümünü tekrar tekrar kullanarak format atıyorum. Ama çok fazla torrentten oyun veyabtr çeviri kullandığım için eminde olamıyorum. Flash bellekle format atmak en iyisi fakat biosa gömülü win 11 i nasil format atabilirim. İçindeki herseyi silip tekrar yüklemek mesela nasıl yapabilirim?
Youtubede çok fazla format içerikleri var istediğinize göz atıp format atabilirsiniz fakat tavsiyem telefonunuzdan öncelikle videoyu dikkatli izleyin daha sonra videoyu izleye izleye format işlemi yapın işlem her ne kadar kolay olasada ilk defa bios dan atacaksanız yanlış bir şey yapabilirsiniz kolay gelsin

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
umut şahin
öncelikle windwos 11 isosu indir sonra rufus indir ve usb belleğini seç ve diskini hazırla videolar ile 5 10dk süremz

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Serkan karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncelikle windwos 11 isosu indir sonra rufus indir ve usb belleğini seç ve diskini hazırla videolar ile 5 10dk süremz
Laptop win 11biosa gömülü benimki. Kendi win 11 imi flash belleğe nasıl atabilirim . Bana youtubdan bir video onerirmisin.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
umut şahin
Laptop win 11biosa gömülü benimki. Kendi win 11 imi flash belleğe nasıl atabilirim . Bana youtubdan bir video onerirmisin.
kendininkini almana gerek olduğunu sanmıyorum key gömülü diyorsunuz sadece temiz bir iso indirmen gerekli microsofttan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,382
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom