Format nasıl atılır windows 7

mantarr07

80+
Reaksiyon skoru
2
Ben de ki pc me format atmak istiyorum ama içindeki olan dosyalarımın da sıfırlanmasını istiyorum ve hangi programı kullan malıyım windows 7

intel athlon 1 gb ram windows 7 starter ama ben home premium kumak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı yok

İlk başta USB belleğinize veya CD'nize Windows 7 yi yazmanız gerekir bunu Rufus programı ile gerçekleştirebilirsiniz. Sonra bilgisayarınızı kapatın açın ve açılırken F12 tuşuna basın.(F12 tuşu Boot menüsünü açar ancak bu bilgisayardan bilgisayara farklılık gösterebilir.) Boot menüsünden USB'yi seçin ve devam edin. Karşınıza Windows 7 kurulum ekranı gelicektir gerekli işlemleri gerçekleştirin disk bölümü geldiğinde tüm disklere tıklayıp biçimlendir deyin. Ve 1. HARİÇ tüm diskleri silin. Sadece bir tane Disk gözüksün. Disk kapasitenize göre C ve D yapabilirsiniz. Örneğin 200 GB lik bir sabit diskiniz var ise 60 70 GB C 130 140 GB D yapabilirsiniz bu tamamen size kalır Diskleri ayırdıktan sonra 1. Disk i seçip devam edin 1. Disk sizin C diskiniz olacaktır ve kurulumu bitirin. Bu kadar iyi akşamlar. Eğer aklınızda kafa karışıklığı yaşıyorsanız YouTube de bir sürü Format videosu bulunmakta oradan destek alabilirsiniz.

Windows 7 USB DVD Download Tool bu program olmaz mı

hangi programdan daha kolay olur

Windows 7 USB DVD Download Tool bu program olmaz mı

hangi programdan daha kolay olur
Olabilir, bana göre Rufus daha kolaydır size hangisi kolay geliyorsa. Rufus ile yazdırmak için iso dosyasını indirmeniz gerekmekte. Download Tool'u pek bilemediğimden bir şey diyemeyeceğim.

peki nasıl önceden kuru dosyaları silebiririm onun bi seçeneği varmı

kurulan dosyaları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,024
Üyeler
190,844
Son üye
mehtfy