USB belleğin var mı?HDD hiçbir oyun yükliyemez oldum bilgisayar yavaşladığını hissettim fakat nasıl format atılacağını ne yapacığımı hiçbirşey bilmiyorum youtubedekilerine güvenemedim sizlere soruyorum AYRINTILI bir şekilde anlatırmısınız?
VarUSB belleğin var mı?
windows kaç ve hdd ye mi yüklü windowsHDD hiçbir oyun yükliyemez oldum bilgisayar yavaşladığını hissettim fakat nasıl format atılacağını ne yapacığımı hiçbirşey bilmiyorum youtubedekilerine güvenemedim sizlere soruyorum AYRINTILI bir şekilde anlatırmısınız?
Windows 10'u İndirin (microsoft.com) Bu siteden aracı indirin. BIOS'a girin ve "Secure Boot" özelliğini kapatın. BIOS'dan USB'yi ilk sıraya yazdırın. Kaydedip çıkın. Sonrasında Windows'u yeniden kurma ekranı gelecek.
Youtubeden bak gayet guvenilir buradan yazdiklarimizdan hic bir sey anlayamassinwindows 10 ssd ye yüklü 110 gb bi ssd 500 gb de hdd var
HDD hiçbir oyun yükliyemez oldum bilgisayar yavaşladığını hissettim fakat nasıl format atılacağını ne yapacığımı hiçbirşey bilmiyorum youtubedekilerine güvenemedim sizlere soruyorum AYRINTILI bir şekilde anlatırmısınız?
kaç gb lazım usb diskWindows 10'u İndirin (microsoft.com) Bu siteden aracı indirin. BIOS'a girin ve "Secure Boot" özelliğini kapatın. BIOS'dan USB'yi ilk sıraya yazdırın. Kaydedip çıkın. Sonrasında Windows'u yeniden kurma ekranı gelecek.
En az 8GB.kaç gb lazım usb disk
Windows installation tool ile usb ye yazdır sonra youtube dan rehber izleyip format at.HDD hiçbir oyun yükliyemez oldum bilgisayar yavaşladığını hissettim fakat nasıl format atılacağını ne yapacığımı hiçbirşey bilmiyorum youtubedekilerine güvenemedim sizlere soruyorum AYRINTILI bir şekilde anlatırmısınız?