Neler Yeni

FORMAT SONRASI DRİVERLARI BULAMIYORUM YARDIM EDER MİSİNİZ LÜTFEN !!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yunus
Arkadaşlar merhaba ilk defa bilgisayarıma format attım fakat aygıt yöneticisi üzerinden sürümleri güncelleştire basıp otomatik arattırdığımda sürümler güncel diyor ancak güncel değil hatta bazılarında sarı ünlem işareti var devre dışı sanırım etkinleşmiyor. Bilgisayarımın altında model olarak casper w765s yazıyor sistem özelliklerinden baktığımda ise w7x0s yazmakta iki modeli de arattım ancak bir sonuç bulamadım. Driverları nereden nasıl bulabilirim yardımcı olabilir misiniz lütfen bilgisayar çok çok yavaş çalışmakta sistem olarakta win7 pro 32 bit sürümü yüklü üzerinde yardım lütfen.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Ali Pınar
Orijinal değil ancak Casper desteği kesmiş sanırım, ben de bulamadım. Şuradan bi' deneyin, olmazsa her bir aygıt için "Donanım Kimliği" paylaşırsınız, tek tek buluruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orijinal değil ancak Casper desteği kesmiş sanırım, ben de bulamadım. Şuradan bi' deneyin, olmazsa her bir aygıt için "Donanım Kimliği" paylaşırsınız, tek tek buluruz.
Model eski olduğu için casperın sitesinden bulamadım attığınız yerden bir driver indirdim. Temel sistem aygıt sürücümde sarı tik vardı ve devre dışıydı burdan driverı indirip kurunca düzeldi fakat umarım doğru driverı indirip kurmuşumdur indirdiğimde lenovo yazıyordu.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Ali Pınar
Model eski olduğu için casperın sitesinden bulamadım attığınız yerden bir driver indirdim. Temel sistem aygıt sürücümde sarı tik vardı ve devre dışıydı burdan driverı indirip kurunca düzeldi fakat umarım doğru driverı indirip kurmuşumdur indirdiğimde lenovo yazıyordu.
Donanım aynı olduğu sürece marka fark etmez. Sorununuzun çözülmesi dileğiyle :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanım aynı olduğu sürece marka fark etmez. Sorununuzun çözülmesi dileğiyle :)
Sanırım sorunum çözüldü ancak formattan önce jmicron jmb38x flash media controller 2009 sürümlü driver kuruluymuş ben formattan sonra jmicron flash media controller 2012 sürümlü driver kurmuşum bunun performansa herhangi bir olumsuz etkisi olur mu acaba ?

Top Bottom