Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

FORMAT SONRASI EKRAN GİDİP GELİYOR USB SESİ GELİYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
BurningRisen DARKNESS
Merhabalar, Lenovo V15-ADA Laptopuma önce Windows 10 Pro sonra da Windows 11 Pro şeklinde format attım. Format attıktan sonra bir sorun yaşadım. Windows 10 formatı da dahil ekran bir anda gidip geliyor. Bu sorunu 3 kez yaşadım. 1. sinde daha Windows 10 da idim. 2. sinde Windows 11 de idim. 3. sünde tam ekran kartı driveri güncellenirken oldu. 3. sünde ekran oranları (fare imleci, tuşlar vb.) büyüdü. Sonra küçüldü. Ayrıca bu sorun yaşanırken USB takılıp çıkarılma sesi çıkıyor. Bu arada 3. sü yaşanırken önce USB takma sesi çıktı ekran açılıp kapandı ve oranlar büyüdü. Arkasından USB çıkarma sesi geldi ekran tekrar açılıp kapandı ve oranlar eski haline döndü. Driverlar güncel.

Sistem Özellikleri:
AMD Ryzen 5 3500 İşlemci
Radeon Vega 8 APU Ekran Kartı
8 gb 2400 mHz RAM
512 gb (2400 Okuma/1750 Yazma) WDC PC SN530 SDBPMPZ-512G M.2 Ssd
1920x1080 ekran
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Driver güncelleştirmesinden sonra tekrar yaşamadım. Belki de ondan kaynaklı bir sorun olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 10 Pro normal, Windows 11 Pro temiz kurulum şeklinde gerçekleştirildi. İkisi de boot menü üzerinden USB bellek ile kuruldu. Bilginize

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ekran kartı güncellenirken ekran gelip gitmesi normal. Güncelleme kısmında uyarı olarak yazar zaten "ekran gidip gelebilir" diye ama okumuyorsunuz sanırım. Neyse sorun yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
BurningRisen DARKNESS
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı güncellenirken ekran gelip gitmesi normal. Güncelleme kısmında uyarı olarak yazar zaten "ekran gidip gelebilir" diye ama okumuyorsunuz sanırım. Neyse sorun yok.
Onu fark ettim. Ama güncelleme öncesi böyle bir durum yaşamam driverların güncel olmaması ile mi ilgili ???

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
Onu fark ettim. Ama güncelleme öncesi böyle bir durum yaşamam driverların güncel olmaması ile mi ilgili ???
Hdmi kablosunu çıkarıp takınca görüntü sorunsuz geliyor. Ekran gelmemesi gibi bir problem olursa laptop u bir monitöre veya televizyona bağlayarak görüntü alabilirisiniz. Ama driver yüklerken ekranın gidip gelmesi normal bir olay zaten benim bu yazdığımı görüntü gittiğinde geri gelmezse yap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
BurningRisen DARKNESS
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hdmi kablosunu çıkarıp takınca görüntü sorunsuz geliyor. Ekran gelmemesi gibi bir problem olursa laptop u bir monitöre veya televizyona bağlayarak görüntü alabilirisiniz. Ama driver yüklerken ekranın gidip gelmesi normal bir olay zaten benim bu yazdığımı görüntü gittiğinde geri gelmezse yap.
Sağolun. Driver güncelleştirmesi öncesi yaşamıştım bu sorunu. Güncelleme sonrası sorun bir daha yaşanmadı. Desteğiniz için hepinize teşekkürler.

Top Bottom