Format sonrası fps düşüş hafif bir kasma oyunda.

Driver booster gibi 3.parti uygulamaları kullanmayın o sisteme yazık edersiniz. Driver booster'ı kaldırıp DDU ile ekran kartı sürücülerini silin. Nvidia'nın kendi sitesinden driverları indirin ve BİOS güncellemesi yapın.

Hocam PC parçalarını kontrol et belki bilgisayarcı rx470 falan takmıştır 😄😄

Dostum tam okumadın galiba.

abi oyunu doğrula

denerim de sanmıyorum.

Anakartın kendi sitesinden en son sürüm indirilip flaşa atılacak. PC yi yeniden açarken PC ye göre değişir tuşa basarak biosa girip güncelleyeceksin ama sen yeni bi konu daha aç 2080ti sisteme bir şey söyleyemiyorum rx580 kullanırken ;D

Birisi attı bi bakayım ona.

Gerekli driver güncellemelerini yap

Yapılıydı.

burdaki adımları izleyerek yapabilirsiniz bios update i

Hemen bakacağım.

Peki sence tamamen yeniden format atıp driver falan kurmadan formattan sonra bios update mi yapayım.
Driver booster kullandım cünkü eksik bir şey kaldıysa diye. O sıra ekran kartını da kurdu tekrar kurmustum ama.

Driver booster gibi 3.parti uygulamaları kullanmayın o sisteme yazık edersiniz. Driver booster'ı kaldırıp DDU ile ekran kartı sürücülerini silin. Nvidia'nın kendi sitesinden driverları indirin ve BİOS güncellemesi yapın.

Evet biliyordum ama eksik bilmediğim driverlar vardır diye düşündüm.
Driver booster kaldırıp dediklerini yapsam yeterli mi?
Temiz bir format sonrası hemen bios upgrade yapıp sonrada driver mi kurayım?
Bios güncellerken bir şey olmaz dimi ya.

denerim de sanmıyorum.

Yapılıydı.

Hemen bakacağım.

Peki sence tamamen yeniden format atıp driver falan kurmadan formattan sonra bios update mi yapayım.
Driver booster kullandım cünkü eksik bir şey kaldıysa diye. O sıra ekran kartını da kurdu tekrar kurmustum ama.

Bios update yaparken elektrigin gitmemesi ve sistemin kapanmaması lazım o anakartta bios yüklemek için usb girişi varda nasıl yapıldığını bilmiyorum

denerim de sanmıyorum.

Yapılıydı.

Hemen bakacağım.

Eksik yada fazla olacak bir şey yok o tarz programları asla yüklemeyin. Eski yada hatalı bir sürücü bile kurmuş olabilir o program. Driver booster'ı silin, DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırın ekran kartı sürücülerini Nvidia'nın kendi sitesinden kurun. Sorun çözülmez ise BİOS'u güncellemeyi deneyebilirsiniz.
Ama ne olursa olsun asla o tarz programları kullanmayın.

Eksik yada fazla olacak bir şey yok o tarz programları asla yüklemeyin. Eski yada hatalı bir sürücü bile kurmuş olabilir o program. Driver booster'ı silin, DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırın ekran kartı sürücülerini Nvidia'nın kendi sitesinden kurun. Sorun çözülmez ise BİOS'u güncellemeyi deneyebilirsiniz.

Yani format atmama gerek yok. Dediklerinizi silip yükleyeceğim. Test edip yazacağım.

Dediğin program ile güvenli modda çalıştırıp grafik kartını sildim yükledim tekrardan buraya da baktım falan. Ama şu işlemci neden bu kadar fazla yazıyor normal mi?
Suan oyuna giriyorum
Edit: bi tık düzelir gibi oldu 220 yi görüyorum pat 60 a düştü 40 oldu pat 180 gene falan derken simdi bios update videosuna bakayım iyice anlayım öyle yapacam

Ekler

• bu.jpg
    bu.jpg
    163.6 KB · Hit: 81
Son düzenleme:
O kutsal söz (format)

Ekler

• 0A3D1699-108E-4311-AB9E-17DCF507BAAB.jpeg
    0A3D1699-108E-4311-AB9E-17DCF507BAAB.jpeg
    2.8 MB · Hit: 106
Deme be. Xnsjshs bios update deniyorum bismillahirrahmanirrahim
Upadete'den sonra sorun çözülecek diye umud ediyorum. Umarım bir daha driver booster gibi programları kullanmazsınız. Komple kaldırın o programı kullanmayın, kullandırtmayın.

Upadete'den sonra sorun çözülecek diye umud ediyorum. Umarım bir daha driver booster gibi programları kullanmazsınız. Komple kaldırın o programı kullanmayın, kullandırtmayın.

bakalım o attığın videonun f20 olanını buldum aynı adam da. Yaptığı testlere bakacağım aynıları çıkacak mı.
Ve senden ricam başka bir şey daha var.
nvidia ayarları gösterir misin. Full performans olarak doku moku olayları. Çünkü biraz kurcalamıştım orayı :/

işlemcim ve ekran kartıma göre olması gereken ne ise.
(ekran kartı driverını sil yükle yapmadan önce)
Eğer o ayarlar sil yükle yapınca default oluyorsa bilmiyorum. Ama yine de bi bana olması gereken anlatma şansın var mı?

bakalım o attığın videonun f20 olanını buldum aynı adam da. Yaptığı testlere bakacağım aynıları çıkacak mı.
Ve senden ricam başka bir şey daha var.
nvidia ayarları gösterir misin. Full performans olarak doku moku olayları. Çünkü biraz kurcalamıştım orayı :/

işlemcim ve ekran kartıma göre olması gereken ne ise.
(ekran kartı driverını sil yükle yapmadan önce)
Eğer o ayarlar sil yükle yapınca default oluyorsa bilmiyorum. Ama yine de bi bana olması gereken anlatma şansın var mı?
Nvidia kullanmadığım için ayarlar hakkında bilgim yok sıfırlayın o hali ile kalsın derim. BİOS videosunu da ben atmadım efendim. Bence ekran kartının ayarlarını sıfırlayın, kurcalamayın. BİOS güncellemesini yapın, ekran kartının güncellemesini yapın eğer ekran kartı ayarlar önceden yaptıklarınızı ise sıfırlayın. Ayrıca YouTube vb. platformlarda gördüğünüz performans artıyor gibi ayarları yapmayın 2080 Ti var bence ayara hiç gerek yok. En fazla doygunluğu vb. ayarlarsınız keyfinize göre.

burdaki adımları izleyerek yapabilirsiniz bios update i

Nvidia kullanmadığım için ayarlar hakkında bilgim yok sıfırlayın o hali ile kalsın derim. BİOS videosunu da ben atmadım efendim. Bence ekran kartının ayarlarını sıfırlayın, kurcalamayın. BİOS güncellemesini yapın, ekran kartının güncellemesini yapın eğer ekran kartı ayarlar önceden yaptıklarınızı ise sıfırlayın. Ayrıca YouTube vb. platformlarda gördüğünüz performans artıyor gibi ayarları yapmayın 2080 Ti var bence ayara hiç gerek yok. En fazla doygunluğu vb. ayarlarsınız keyfinize göre.
Yazılar karıştı o halde ama bu fotoğraftan anlar mısın adamın 2060 da core ve memory değerleri yüksek bende neden düşük

Ekler

• sol.png
    sol.png
    880.1 KB · Hit: 86
Yazılar karıştı o halde ama bu fotoğraftan anlar mısın adamın 2060 da core ve memory değerleri yüksek bende neden düşük
Sizin ki daha yüksek hocam. Siz BİOS güncellemesini yaptınız sanırım ekran kartı sürücülerini de kendi sitesinden indirdiniz, şimdi ekran kartı ayarlarını sıfırlayın, o ayar yaptığınız kısmı bir de öyle deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,394
Üyeler
192,322
Son üye
ByX66
Geri