Neler Yeni

Yardım Format sonrası fps düşüşü

elijah00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
elijah
merhabalar benim casper nirvana bir laptobum var format sonrasında oyunlarda düşük fps sorunu yaşıyorum öncesinde böyle değildi daha iyiydi yardımcı olabilir misiniz acaba?

8GB RAM
NVİDİA Geforce 740m (İntel HD Graphics 4600 mevcut birde)
i7-4702MQ 2.20 GHz bulunuyo yardımcı olabilir misiniz

alpemix yada teamwieveri olan biride bağlanıp bakabilirse mutlu olurum çok anlayan biri değilim teşekkürler.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Gerekli sürücüler yüklü mü?

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
merhabalar benim casper nirvana bir laptobum var format sonrasında oyunlarda düşük fps sorunu yaşıyorum öncesinde böyle değildi daha iyiydi yardımcı olabilir misiniz acaba?

8GB RAM

alpemix yada teamwieveri olan biride bağlanıp bakabilirse mutlu olurum çok anlayan biri değilim teşekkürler.
Güç ayarlarında belki önceden yüksek performansdadır formatlayınca normale düşmüştür bi bak istersen

elijah00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
elijah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
driver boosterden yükledim açıkçası sadece ordanda ekran kartı için gerekli olanı kurdum diğerlerine bulaşmadım

onuda yaptım hala aynı
Driver booster yanlış veya eski sürücüler yükleyebiliyor.
Tekrar format atıp elle veya windows update sürücü yüklemenizi öneririm.

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
driver boosterden yükledim açıkçası sadece ordanda ekran kartı için gerekli olanı kurdum diğerlerine bulaşmadım

onuda yaptım hala aynı
Önceden arkadaki çalışan windows uygulamalarını kapattıysan o da performansa etki edebilir onada bi bak istersen

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ

onuda yaptım hala aynı
Otomatik driver kuran programları kullanmayın sorunlu driver bile kurmuş olabilir

elijah00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
elijah
Driver booster yanlış veya eski sürücüler yükleyebiliyor.
Tekrar format atıp elle veya windows update sürücü yüklemenizi öneririm.
tekrardan format atıcam şuanda yardımcı olur musunuz bittiğinde driver konusunda

elijah00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
elijah
şuanda formatladım sadece kendim nvidia sitesinden ekran kartını kurdum valorantta 130 fps başladım fakat tekrardan 40 küsüre düşüyor ++++++++++

Kurapikki

80+ Bronze

8GB RAM

aynı sorunu casper marka laptobumda ben de yaşadım ancak senin dediğin kadar keskin bir düşüş yaşamamıştım ama sana önerimi söyleyeyim.
Sürekli bilgisayarına format atma ve ekran kartını en stabil sürüme yükselt .Unutma en yeni sürüm her zaman en stabil sürüm veya en yüksek fps veren sürüm değildir.En stabil sürümü internette bulabilirsin.Sürümü indirmeyi NVDIA'nın kendi sitesinden indirmeyi unutma. 2. önerim ise laptoplarda ilk kurulumda en güzel ayarlar yapılmış olarak geliyor senin de bu ayarları yapman lazım.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Driver booster programı yanlış driver kurabiliyor temiz bir formattan sonra sürücüleri elle kurmanızı tavsiye ederim.

elijah00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
elijah
aynı sorunu casper marka laptobumda ben de yaşadım ancak senin dediğin kadar keskin bir düşüş yaşamamıştım ama sana önerimi söyleyeyim.
Sürekli bilgisayarına format atma ve ekran kartını en stabil sürüme yükselt .Unutma en yeni sürüm her zaman en stabil sürüm veya en yüksek fps veren sürüm değildir.En stabil sürümü internette bulabilirsin.Sürümü indirmeyi NVDIA'nın kendi sitesinden indirmeyi unutma. 2. önerim ise laptoplarda ilk kurulumda en güzel ayarlar yapılmış olarak geliyor senin de bu ayarları yapman lazım.
evet benimde laptobumun markası casper çok format atan biri değilim ekran kartınıda nvidianın kendi sitesinden kurdum 2.önerindeki ayarları açıkçası ben çok bilen biri değilim sadece yüksek performansı seçtim bilgisayardan ve oyunları nvidia ile açıp ordanda yüksek performansı seçtim ama fakat hala aynı.

elijah00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
elijah
++++++++++++++++++k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular