Neler Yeni

FORMAT SONRASI GTA 5 AÇILMADI

AlakoS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Taha Kocatürk
Merhaba, bilgisayarıma format attım...Gta5 dosyası yedekte olmadığı için Epic Games'ten tekrar yükledim ve açmaya çalıştığımda, "uygulama düzgün olarak başlatılmadı"0xc000007b hatası alıyorum, sonrasında bunun çözümünü araştırıyorum uyguluyorum bu sefer de doğrulama gerekiyor diye hata alıyorum.LS-0013 gibisinden...Oyunu doğruladım ve türlü şeyi denedim ama bi türlü açılmadı oyun.Yardımcı olursanız sevinirim, 2 gündür oyuna giremiyorum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Merhaba, bilgisayarıma format attım...Gta5 dosyası yedekte olmadığı için Epic Games'ten tekrar yükledim ve açmaya çalıştığımda, "uygulama düzgün olarak başlatılmadı"0xc000007b hatası alıyorum, sonrasında bunun çözümünü araştırıyorum uyguluyorum bu sefer de doğrulama gerekiyor diye hata alıyorum.LS-0013 gibisinden...Oyunu doğruladım ve türlü şeyi denedim ama bi türlü açılmadı oyun.Yardımcı olursanız sevinirim, 2 gündür oyuna giremiyorum.
FullProgramİndir Sitesinde Oyun Hata Giderme Paketi Veya Gerekli Bütün Yazılımların İçinde Bulunduğu Bir Paket Var Onu Kur Büyük İhtimalle Düzelir.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,725
Üyeler
161,894
Son üye
jackass
Top Bottom