Format sonrası internet yok.

Reaksiyon skoru
39
Bilgisayara format attım. Kasanın arka kısmında kabloyu bağladım ve ethernet ışığı yanmıyor Ağ bağdağtırıcısı da yok aygıt yöneticisinde. Uğraştım ama çözemiyorum internet yok şuanda. Anakartım b650m-r sitesinden lan chipset driveri kurdum başlattım en son uyku modunda olabilirsiniz, bağlı kablo yok falan hata veriyor.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Bilgisayara format attım. Kasanın arka kısmında kabloyu bağladım ve ethernet ışığı yanmıyor Ağ bağdağtırıcısı da yok aygıt yöneticisinde. Uğraştım ama çözemiyorum internet yok şuanda. Anakartım b650m-r sitesinden lan chipset driveri kurdum başlattım en son uyku modunda olabilirsiniz, bağlı kablo yok falan hata veriyor.
Türktelekomsa normal

İnternet ayarlarını yeniden yapmalısın. Tabi format medyan orijinal Windows olmalı. Modlu bir şey deniyorsan, ondan kaynaklı olabilir.

Ağ sıfırlama yapıp yeniden başlatıp deneyin.
Olmadı.
İnternet ayarlarını yeniden yapmalısın. Tabi format medyan orijinal Windows olmalı. Modlu bir şey deniyorsan, ondan kaynaklı olabilir.
Bilgisayar yeni kurdum açtım win 11 formatladım ve bios güncelledim ve ağ bağdaştırıcısı yok. Eyemden geçmiş realtek pcle gbe kurulumu yaptım ve realtek pcle gbe family controller da ünlem var internet yok
Asus sitesinden anakartımın lan chipset kurup onar yapıyorum yine yok

bilgisayarı cep telefonu ile kisisel erisim noktasıyla internete bağlayabilirsen,
anydesk, alpemix gibi uzaktan yonetim programiyla kontrol edebilirim.

bilgisayarı cep telefonu ile kisisel erisim noktasıyla internete bağlayabilirsen,
telefonla bilgisayara internet verebiliyorum

şuan son bir format + chipset ve ethernet driver kurulumu deniyorum olmazsa kontrol edelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biosda ayarlarda lan'ı aktif hale getirin.

sonra da lan sürücüsünü yeniden kurun.
aktifti en son ama olmadı

şuan son bir format + chipset ve ethernet driver kurulumu deniyorum olmazsa kontrol edelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aktifti en son ama olmadı
Bios güncelledikten sonra biosa girip default çekip öyle açıp sonra tekrar biosa girip ayarlarını yapıp çıktın mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,561
Üyeler
186,749
Son üye
mehmerkarss
Geri