Neler Yeni

Çözüldü✓ Format Sonrası M2 SSD Görünmüyor. MSİ B550 Gaming Plus

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
RehpyC
Merhaba arkadaşlar MSİ B550 Gaming Plus anakartıma yeni bir M2 SSD aldım bios üzerinden format attıktan sonra sistemde görünmemeye başladı bu sorunun çözümü için yardımlarınızı bekliyorum ve rica ediyorum. Herkese hayırlı forumlar.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,425
İsim
Emir
Bilgisayar Sağ Tık > Yönet > Disk Yönetiminden aktif olmayan bir depolama birimi var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tolga Burak Kaya
Hocam senin konunla alakalı bilmiyorum fakat, benim eski laptopumda format sırasında bile görünmüyordu SSD ler. Eğer işlemcin Intel ise ve sende de durum buysa Rapid Storage Technology driverlarını kurman gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
RehpyC
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar Sağ Tık > Yönet > Disk Yönetiminden aktif olmayan bir depolama birimi var mı?
Hocam sorunu çözdüm bios üzerinden Nvme ssd ve sata portları çakışıyordu sanırım. Sata ssd'i söküp format attım. M2 SSD formattan sonra windowsu başarılı bir şekilde açtı. Daha sonrasından bios üzerinden sata portunu aktif edip sata ssd bağlayıp sorunsuz bir şekilde kullandım. Yorumunuz için teşşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam senin konunla alakalı bilmiyorum fakat, benim eski laptopumda format sırasında bile görünmüyordu SSD ler. Eğer işlemcin Intel ise ve sende de durum buysa Rapid Storage Technology driverlarını kurman gerekiyor.
Sata ve Nvme SSD'i ayırıp çalıştırdım. Yorumunuz İçinde Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,051
Üyeler
170,295
Son üye
arslan6
Top Bottom