Neler Yeni

Format Sonrası Oluşan Hata

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,076
İsim
Emre Zengin
Ztn çok oyun oynamıyorum lol mc gibi hafif oyunlar oynuyorum w10 da kasmiyordu ama w7 de daha performanslı çalışıyordu aslında ondan dolayı geçmek istedim ama işte :(
Bence Windows 8.1 Single Language kullanın bana göre Win 7 den daha hızlı.

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Hocam iso'yu nereden indirdiniz hatalı olabilir başka iso kurarken hata vermiyorsa iso hatalıdır, bu arada windows 7 eskidi artık driver vs konusunda windows 8.1 veya 10 kullanın , eğer yavaşlık sorunları yaşarsanız gereksiz hizmetleri kapatın,hdd kullanıyorsanız disk birleştirme yapın.

Ja_Eto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ertuğrul
Hocam iso'yu nereden indirdiniz hatalı olabilir başka iso kurarken hata vermiyorsa iso hatalıdır, bu arada windows 7 eskidi artık driver vs konusunda windows 8.1 veya 10 kullanın , eğer yavaşlık sorunları yaşarsanız gereksiz hizmetleri kapatın,hdd kullanıyorsanız disk birleştirme yapın.
Dün Windowsun kendi sitesinden windows yükleme aracı kurdum şuan 10 Pro gereksiz hizmetleri kapatdim performansı iyi gibi suanlik bir sorun yok :) sadece w10 pro neden fazla ram harcıyor anlamadım

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Dün Windowsun kendi sitesinden windows yükleme aracı kurdum şuan 10 Pro gereksiz hizmetleri kapatdim performansı iyi gibi suanlik bir sorun yok :) sadece w10 pro neden fazla ram harcıyor anlamadım
Hocam bir ev kullanıcısına gerekmeyen hizmet çok o yüzden olabilir birde görev yöneticisinden ekran resmi alıp atabilirmisiniz bakalım sorun varmı diye (Performans kısmından).

Ja_Eto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ertuğrul
Hocam bir ev kullanıcısına gerekmeyen hizmet çok o yüzden olabilir birde görev yöneticisinden ekran resmi alıp atabilirmisiniz bakalım sorun varmı diye (Performans kısmından).
Tamamdır hocam şuan güncelleniyor azıcık bekletecegim

Top Bottom