Neler Yeni

Format sonrası yapılması gerekenler yardımcı olacak varmı

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
bilgisayarıma 2 yıl aradan sonra bi format attırmam gerekiyo windows 10 pro yüklücem usb den yapmayı düşünüyoruzda arkadaşla format sonrası neleri yüklemem gerekli anakart ayarları bios ayarları ws gidiyormu + olarak ilk etapda neleri yüklemem lazım kafam biraz karışık

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Bios ayarları gitmiyor. Ekran kartı driverini yükle, sonra Windows update yap. Sonra kullandığın programları yavaş yavaş kur

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer
Bios ayarları gitmez.
Anakart marka modelini belirtirsen gerekli sürücülerin linkini buradan aktarabiliriz.
Aynı şey ekran kartı için de geçerli.

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Mehmet
windows update leri yapıcan, chipset sürücüsünü ve ekran kartı sürücüsü yüklücen.

windowsla biosun f,lan alkası yok

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios ayarları gitmez.
Anakart marka modelini belirtirsen gerekli sürücülerin linkini buradan aktarabiliriz.
Aynı şey ekran kartı için de geçerli.

sistem bu arkadaşlar ekran kartı driiver ve anakart driver yüklemem gerekiyor sanırım
d961f4af-fece-4214-80b1-2886620cf0a0.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer
MSI B460M PRO Sürücüleri: Link (System & Chipset Drivers, On-Board Audio Drivers, LAN Drivers)
Nvidia GTX 1660ti Sürücüsü: Link (Win10)

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
MSI B460M PRO Sürücüleri: Link (System & Chipset Drivers, On-Board Audio Drivers, LAN Drivers)
Çok teşekkür ederim reis valla ugraşır dururdum ben :D bunların dısında bu tarz bi driver yüklemem yok sanırım windows uptade dışında
Mesaj otomatik birleştirildi:

On-Board VGA Drivers On-Board PIDE/SATA Drivers Others Drivers bunlar gereksizmi hacı sade ismini verdiklerinimi kurayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer
Çok teşekkür ederim reis valla ugraşır dururdum ben :D bunların dısında bu tarz bi driver yüklemem yok sanırım windows uptade dışında

On-Board VGA Drivers On-Board PIDE/SATA Drivers Others Drivers bunlar gereksizmi hacı sade ismini verdiklerinimi kurayım
Onlara gerek yok

Anakart driverlarını indirmeden önce işletim sistemini seçmeyi unutma. :D

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Onlara gerek yok

Anakart driverlarını indirmeden önce işletim sistemini seçmeyi unutma. :D
biosu peki güncelleme gerek varmı ben 2021 yılından beri hiç güncellemedim açıkcası gerekde yok gibi oyunlarda ws cogu şeyde bi sorunum yok yaparsam ben kendimi biliyom kesin elektrikler kesilir :D yapmalımıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes Tuncer

biosu peki güncelleme gerek varmı ben 2021 yılından beri hiç güncellemedim açıkcası gerekde yok gibi oyunlarda ws cogu şeyde bi sorunum yok yaparsam ben kendimi biliyom kesin elektrikler kesilir :D yapmalımıyım
Sorun yoksa bulaşma hiç. Kaldığı yerden devam. :D

Top Bottom