Neler Yeni

Format Sonrası Yavaş Yavaş Fps Kaybı Yaşıyorum

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,159
İsim
Emre
Selam dostlar, sıfırdan windows kuruyorum ve benim için klasik olan uygulamaları/oyunları indiriyorum. Oyunlarda 400 fps alıyorum 1 hafta sonra bu 200-300'e düşüyor. Her seferinde böyle, oyunlarda testleri hep aynı koşulda yapıyorum arka plan uygulaması vs. hep birebir aynı. Sizce bu neden oluyor bilgisi olan var mı?​

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,159
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

draqla

80+
Windows update vs. yapmayayım o zaman. Sanırım gelen updateler problemli oluyor.
Güncellemeden olup olmadığını güncellemeleri tek tek uygulayarak test edebilirsin hiç güncelleme almamak doğru değil. Windowstan kaynaklanıyor diyemem ama her sürümü de stabil olmuyor. Neredeyse %50lik bir fps kaybından bahsediyorsun o kadar olacağını da sanmıyorum

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,159
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncellemeden olup olmadığını güncellemeleri tek tek uygulayarak test edebilirsin hiç güncelleme almamak doğru değil. Windowstan kaynaklanıyor diyemem ama her sürümü de stabil olmuyor. Neredeyse %50lik bir fps kaybından bahsediyorsun o kadar olacağını da sanmıyorum
Düşüyor düşüyor online oyunlarda da denedim offline oyunlarda da. Valorant'da denedim mesela hiç update gelmeden 700-800'den 400-500lere düştü. Ciddi bir fps farkı bu, bu durum canımı sıktı ki bugün tekrar format attım düzeldi şu an fps. Çok garip bir durum vallahi, anlayamadım neden böyle olduğunu. Grafik ayarları da, amd adrenaline ayarları da aynı değiştirmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,988
Üyeler
170,788
Son üye
zogzoga
Top Bottom