Hayır ssd ye kurulum yaptım bide hatırlıyorsan hdd almıştım 2 tb onu direk takip kullandım hic sıkıntı yaşamadım ama format attıktan sonra geç açılmaya başladıHocam HDD ve SSD'ye ortak kurulum diye bir şey duymuştum acaba öyle bir durum mu oldu ki.
Başlangıçda açılmaya ayarlanmış ağır bir program olabilir mi peki?Hayır SSD ye kurulum yaptım bide hatırlıyorsan HDD almıştım 2 tb onu direk takip kullandım hic sıkıntı yaşamadım ama format attıktan sonra geç açılmaya başladı
görev yöneticisi başlangıçtan herşeyi kapat gerek olmayan stem spotify gibiOnu nasıl öğrenecem peki yoksa diyorum ki HDD yi söküp tekrar format mi atsam daha sonra tekrar HDD yi taksam
Şu yazdiginizi deniyebilirsiniz o zaman aklıma.bsska bir şey gelmedi dostum kusura bakmaOnu nasıl öğrenecem peki yoksa diyorum ki HDD yi söküp tekrar format mi atsam daha sonra tekrar HDD yi taksam
Sanmıyorum yaşayacağınızı zaten bir hddnin okuma yazma hızları 80 80 diye biliyorumAynı olur demi o şekilde yapsam HDD performans düşüşü yaşamam herhalde