Rufus kullanıyorsan kullanma, rufus ile 1 iso dosyası atabiliyorsun yani geriye kalan yer ziyan oluyor, ventoy kur en çok alanı olan bir usbye at tüm isolarını en iyisi. Ventoy varken rufus hikaye bence.Elimde sadece 1 usb kaldı format dosyaları içinde usbnin içine 2 tane driver koysam sıkıntı olurmu?
hocam pcnin yanında usb geldi içinde ethernet driverı ve ses sürücüsü var?Sürücülerin silineceği gerçeği harici bir sorun olmaz.
rufus kullanmıyorum.Rufus kullanıyorsan kullanma, rufus ile 1 iso dosyası atabiliyorsun yani geriye kalan yer ziyan oluyor, ventoy kur en çok alanı olan bir usbye at tüm isolarını en iyisi. Ventoy varken rufus hikaye bence.
sonradan atarsam?Fark etmez. Siz o USB'yi format için kullanmak istiyorsanız biçimlendirmeniz şart. Yani içindeki sürücüler silinecektir.
Sonradan atarsanız format atamazsınız. Bence driver lazımsa telefona indir şarj kablosuyla atarsın içine formattan sonra.sonradan atarsam?
Format attıktan sonra sürücüleri USB'ye geri atabilirsiniz. Bir sorun olmaz.Sonradan atarsam?
bu driverlar gereklimi ethernet ve ses driverını sonradan indiremezmiyim?Sonradan atarsanız format atamazsınız. Bence driver lazımsa telefona indir şarj kablosuyla atarsın içine formattan sonra.
Adı üstünde internet driveri internet olmayınca indiremezsin.bu driverlar gereklimi ethernet ve ses driverını sonradan indiremezmiyim?
hocam ethernet driverını kurmadan internete bağlanıyor anlamadım?Adı üstünde internet driveri internet olmayınca indiremezsin.
o zaman indirhocam ethernet driverını kurmadan internete bağlanıyor anlamadım?