Neler Yeni

Formattan sonra bilgisayarımda internet ve teknik sorunlar

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Emirhan Ceyran

web'de gezinirken sürekli Status_access_vıolatıon hatası alıyorum.

Ve steam indirme hızım 9MB/sn olmasına rağmen web'de dosya indirirken hızım 60KB/sn 'de geziyor.

Edge tarayıcısı kullanıyorum. Daha önce de aynı bilgisayarda bu tarayıcıyı kullanıyordum bir sorun yaşamıyordum.

Ayrıca Formattan sonra render alırken bilgisayarım kendini kapatmış daha sonra tekrar açtığımda birkaç dakika sonra hata vermeden kendini kapattı. Ardından tekrar açtıktan sonra da mavi ekran verdi. Yardımcı olabilecek var mı?

DarkWind

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
DarkWind
İlgilendiği Kategoriler
Windows 11 Windows 10 Telefon Önerisi Teknik Sorun

web'de gezinirken sürekli Status_access_vıolatıon hatası alıyorum.​

Ve steam indirme hızım 9MB/sn olmasına rağmen web'de dosya indirirken hızım 60KB/sn 'de geziyor.​

Edge tarayıcısı kullanıyorum. Daha önce de aynı bilgisayarda bu tarayıcıyı kullanıyordum bir sorun yaşamıyordum.

Ayrıca Formattan sonra render alırken bilgisayarım kendini kapatmış daha sonra tekrar açtığımda birkaç dakika sonra hata vermeden kendini kapattı. Ardından tekrar açtıktan sonra da mavi ekran verdi. Yardımcı olabilecek var mı?
Windows update bir şey yüklüyormu önce ona bak yüklemiyorsa tüm güncelleştirmeleri yükle

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Emirhan Ceyran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1741468054595.png 1741468077507.png
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows update bir şey yüklüyormu önce ona bak yüklemiyorsa tüm güncelleştirmeleri yükle
1741468151638.png>

2 Adet güncelleştirme mevcut. İndirmiyordu tümünü indir dediğimde alttaki otomatik olarak Yeniden Dene olarak konumlandı.

Top Bottom