Formattan sonra bilgisayarımda internet ve teknik sorunlar

Mr.Cody

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157

web'de gezinirken sürekli Status_access_vıolatıon hatası alıyorum.

Ve steam indirme hızım 9MB/sn olmasına rağmen web'de dosya indirirken hızım 60KB/sn 'de geziyor.

Edge tarayıcısı kullanıyorum. Daha önce de aynı bilgisayarda bu tarayıcıyı kullanıyordum bir sorun yaşamıyordum.

Ayrıca Formattan sonra render alırken bilgisayarım kendini kapatmış daha sonra tekrar açtığımda birkaç dakika sonra hata vermeden kendini kapattı. Ardından tekrar açtıktan sonra da mavi ekran verdi. Yardımcı olabilecek var mı?

web'de gezinirken sürekli Status_access_vıolatıon hatası alıyorum.​

Ve steam indirme hızım 9MB/sn olmasına rağmen web'de dosya indirirken hızım 60KB/sn 'de geziyor.​

Edge tarayıcısı kullanıyorum. Daha önce de aynı bilgisayarda bu tarayıcıyı kullanıyordum bir sorun yaşamıyordum.

Ayrıca Formattan sonra render alırken bilgisayarım kendini kapatmış daha sonra tekrar açtığımda birkaç dakika sonra hata vermeden kendini kapattı. Ardından tekrar açtıktan sonra da mavi ekran verdi. Yardımcı olabilecek var mı?
Windows update bir şey yüklüyormu önce ona bak yüklemiyorsa tüm güncelleştirmeleri yükle

1741468054595.png 1741468077507.png
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows update bir şey yüklüyormu önce ona bak yüklemiyorsa tüm güncelleştirmeleri yükle
1741468151638.png>

2 Adet güncelleştirme mevcut. İndirmiyordu tümünü indir dediğimde alttaki otomatik olarak Yeniden Dene olarak konumlandı.

Geri