Merhaba arkadaşlar. Öncelikle şunu söyleyeyim bu tür konulara hakim biri olarak sorunumu yazıyorum. Yeni işlemci aldım taktım oyuna girdim oynadım sonra temiz bir kurulum yaptım. Açıldı her şey normal oyunumu geri yükledim. Bios güncellemesi yapmaya karar verdim ve güncel bios update buldum. Asrock a620 mi pro wi-fi modeli. Biosu yüklerken yeniden başlattı ve başlama sırasında sadece kasa açıldı monitör ve ekran kartı açılmadı. Ekran kartı RX 9070 XT pure. Sadece RGB ışıkları yanıyor ekran kartının fanlar kapalı. Yaptığım işlemlere geleyim. Ramleri tek tek denetim 4x16 GB RAM var hepsini tek tek 4 slota birden denedim bios pilini defalarca kere çıkarıp taktım bekledim taktım gittim yemek yedim geldim taktım falan yine yok. Ekran kartını söktüm doğrudan anakarta taktım HDMI ve dpi girişlerini tek tek demedim iki monitörüm var ikisinde de aynı şeyleri denedim görüntü yok ramleri komple söktüm pili de söktüm o şekilde çalıştırdım ramler yokken anakart uyarı verir diye o da yok. İşlemciyi çıkardım ryzen 7 7800x3d yeni aldığım model tekrar kontrol ettim pinler vs her şey yerinde. PSU bozuk mu diye baktım oda sağlam akım korumalı özelliği var ondan mıdır dedim akfif olmamış. Bir türlü çözüm bulamadım. Format atmamin sebebi ise SSD son zamanlarda pcyi açınca biostan sonra hata düzeltme gibi şeyler yapıyor tarama yapıyordu PC sonra açılıyordu şimdi artık ekran yok geriye anakarti değişmek kaldı elimde yedek yok lütfen yardım