Çözüldü✓ Formattan sonra Genel fps düşüklüğü

buğra67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
104
Sistem
R5 5600 kule tipine dark x123 duo
Msi gaming z trio tx 6800
3200mhz 16 gb ram
MsiB550 m pro vdh wifi
Corsair 750w gold psu

Sorun yeni ekran kartı aldım rx 6600 den 6800 e geçtim formatta önce bir sıkıntı yokru cs 2 de 300 ü geciuordum şimdi formattan sonra 100 fps lerde anlamadım tüm performans ayarını yaptım ekran kartı driverlarini silip tekrar kurdum hala aynı
Windows 10 home kurdum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000029646.jpg

Oyun içi ayarlarını tek tek kontrol et, bir ayar nedeniyle böyle oluyor olabilir.
Veya amd içinde V-Sync'in açmış olabilirsin

oyun içinde ayarları varsayılanlara al olmazsa cmos reset yaparsın

Windows 10 Home un en son güncellemelerini yüklediğinden emin ol eksik güncellemeler sistem performansını etkileyebilir Teknoloji destek hattı var o birimi ara istersen bir çok ayar yapıyorlar kardeşim bende ordan destek aldım sorunum kısa sürede çözüldü
Nerden destek alacağım detaylı bilgi verir misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows 10 Home un en son güncellemelerini yüklediğinden emin ol eksik güncellemeler sistem performansını etkileyebilir Teknoloji destek hattı var o birimi ara istersen bir çok ayar yapıyorlar kardeşim bende ordan destek aldım sorunum kısa sürede çözüldü
Güzelsiniz diyor ya 10 pro ya geçecek yada 11 tuklicem

Son düzenleme:
Çözdüm sorunu 10 pro yükledim sıkıntı çözüldü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,790
Üyeler
183,166
Son üye
kaya5553
Geri