Formattan sonra M2 den boot edilmiyor

Hydranoid

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
626
İyi geceler arkadaşlar bilgisayarımda 2 disk var birisi sata diğeri M2 ssd bugün iki diske de işletim sistemi kurdum. Sistem M2 deki işletim sistemi ile açılıyordu. Diğer sata diske de bir şey kurmam lazımdı. Ona geçmek istedim boot optiona girdiğimde Kingston m2 çıkmamış sadece diğer 512Gb sata çıkmıştı ilk seçenek hep 512lik sataydı ama sistem KESİNLİKLE m2 ile açılıyordu. Sonra M2 yi çıkarttım sata ile açılmaya başladı. Sonralarda M2 yi taktığımda biosta boot option olarak görünmüyor ama sistemde görünüyordu erişip dosya atabiliyordum. Satayı çıkarttığımda sadece M2 olduğunda BBS Priorites şeyi çıkmıyor yani boot önceliğini ayarladığımız memü arkadaşlar. Fotoğrafları da atıyorum test kısmı vardı biosta test ettiğimde error not found yazdı. Yardımcı olabilir misiniz lütfen? @Emre Zengin kusura bakmayın rahatsız ediyorum
IMG_1972.jpeg

Post automatically merged:

IMG_1971.jpeg

Ekler

• IMG_1974.jpeg
    IMG_1974.jpeg
    1.9 MB · Hit: 32
  • IMG_1975.jpeg
    IMG_1975.jpeg
    3.2 MB · Hit: 33
  • IMG_1973.jpeg
    IMG_1973.jpeg
    1.4 MB · Hit: 32
İyi geceler arkadaşlar bilgisayarımda 2 disk var birisi sata diğeri M2 ssd bugün iki diske de işletim sistemi kurdum. Sistem M2 deki işletim sistemi ile açılıyordu. Diğer sata diske de bir şey kurmam lazımdı. Ona geçmek istedim boot optiona girdiğimde Kingston m2 çıkmamış sadece diğer 512Gb sata çıkmıştı ilk seçenek hep 512lik sataydı ama sistem KESİNLİKLE m2 ile açılıyordu. Sonra M2 yi çıkarttım sata ile açılmaya başladı. Sonralarda M2 yi taktığımda biosta boot option olarak görünmüyor ama sistemde görünüyordu erişip dosya atabiliyordum. Satayı çıkarttığımda sadece M2 olduğunda BBS Priorites şeyi çıkmıyor yani boot önceliğini ayarladığımız memü arkadaşlar. Fotoğrafları da atıyorum test kısmı vardı biosta test ettiğimde error not found yazdı. Yardımcı olabilir misiniz lütfen? @Emre Zengin kusura bakmayın rahatsız ediyorumAlıntıyı görüntüle
Post automatically merged:

Alıntıyı görüntüle
Bu C diski şuan SATA SSD'in. M2 diye bahsettiğin diğer diskinde E diski. C diskini çıkarıp E diskine tekrardan format atar mısın?

Bu C diski şuan SATA SSD'in. M2 diye bahsettiğin diğer diskinde E diski. C diskini çıkarıp E diskine tekrardan format atar mısın?
Sanırım format atmadan çözülmeyecek değil mi hocam bir de ben bu sistemde olağan üstü bir şekilde disk sorunu yaşıyorum neden bu şekilde acaba?

Sanırım format atmadan çözülmeyecek değil mi hocam bir de ben bu sistemde olağan üstü bir şekilde disk sorunu yaşıyorum neden bu şekilde acaba?
Hocam D diskin gibi sadece depolama kaynaklı görünüyor E diskin. Dediğim şekilde SATA SSD'yi çıkarıp M2 SSD'ni formatla.

Hocam D diskin gibi sadece depolama kaynaklı görünüyor E diskin. Dediğim şekilde SATA SSD'yi çıkarıp M2 SSD'ni formatla.
Tamamdır hocam teşekkürler deneyeceğim ama anca birkaç gün sonra böyle şeyler başımı kaşıyacak vaktim olmadığında oluyor niyeyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,898
Üyeler
190,999
Son üye
Tako08
Geri