Formayı nasıl duvara asarım?

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
172
Arkadaşlar iyi günler. Odamı biraz süslemek amaçlı bir şey düşündüm. Benim çook uzun zamandır koleksiyonunu yaptığım formalarım var. 10-15yıllık kendim, babamın gidip aldığı galatasaray formaları var. Bunları odamdaki boş duvara asmak istiyorum. İmzalı olsn 5-6 tane var özellikle bunları. Nasıl asabilirim formaya veya duvara zarar vermeden? Yardım ederseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar iyi günler. Odamı biraz süslemek amaçlı bir şey düşündüm. Benim çook uzun zamandır koleksiyonunu yaptığım formalarım var. 10-15yıllık kendim, babamın gidip aldığı galatasaray formaları var. Bunları odamdaki boş duvara asmak istiyorum. İmzalı olsn 5-6 tane var özellikle bunları. Nasıl asabilirim formaya veya duvara zarar vermeden? Yardım ederseniz çok sevinirim.
dostum onu çerçeveletip çerçeveyi asabilirsin veya giysi asacakları var onları vidalayıp tutturabilirsin ama bence öyle güzel olman
olmadı son çare kenarlarından vidala 😂

Duvara zarar vermeden en fazla yapıştırmayı deneyebilirsin ama pek işe yarayacağını düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,560
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri