Neler Yeni

Formula 1'de Korkunç kaza oldu!

OnurCiftci26

80+ Bronze
Zhou Guanyu F1 Silverstone yarış başlangıcında korkunç bir kaza geçirdi. Durumunun iyi olduğu belirtildi. İşte kazaya ait görüntüler.

1656859837175.png

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Halo=Hero gibi bir benzetme görmüştüm. Çok doğru.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,491
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Gerçekten denildiği kadar korkunçmuş. Ballı adam sıkıntısız atlattı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,909
İsim
Emir Yusuf
Russell, Gasly'nin atak yaptığını gördüğü halde sola kırıp arada sıkıştırıyor, sonra Gasly gaz kesiyor ama kurtaramıyor. Bence hatalı kişi çizgisinden sola kıran Russell.
katılıyorum. O ne öyle babasının otobanı gibi o nasıl sola kırma.

Chick Hicks bile Strip Weathers'e böyle vurmamıştı

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami

Zhou: "Beni kazadan halo kurtardı"​

Zhou Guanyu, halo'nun, starttaki büyük kazada kendisini ciddi bir yaralanmadan kurtardığını ve gelecek hafta sonu gerçekleşecek Avusturya GP'de yarışmayı planladığını söyledi.​

Çinli pilot, Britanya GP'sinin ilk virajında George Russell ve Pierre Gasly'nin dahil olduğu bir kazaya karıştı ve takla attı. Araç, daha sonra bariyerlerin üzerinden yuvarlanarak, çit ve lastik bariyerler arasında yan bir şekilde durdu. Yarışta kırmızı bayraklar çıktı ve bu sırada, Alex Albon, Sebastian Vettel, Yuki Tsunoda ve Esteban Ocon'un yer aldığı ayrı bir kaza yaşandı. Zhou'nun aracının olduğu yere hemen tıbbi ekip gitti ve Alfa Romeo pilotu araçtan çıkartılarak tıbbi merkeze götürüldü. Zhou, tıbbi merkezde yapılan kontrollerden sonra taburcu edildi ve iyi olduğu bildirildi. Zhou da iyi olduğunu doğruladı ve çalışmaları için görevlilere ve tıbbi ekibe teşekkür etti. Çinli pilot aynı zamanda, halo'nun kendisini koruduğunu açıkladı. Zhou, "Büyük bir kazaydı ve iyi olduğuma memnunum." "Pistteki görevliler ve tıbbi ekip, bu kadar hızlı tepki verdikleri için muhteşemdiler." "Ayrıca FIA ve Formula 1'e de, araçlarımızdaki güvenliği artırarak yaptıkları ve yapmaya devam ettikleri şeyler için teşekkür borçluyum: Halo bugün beni kurtardı ve bu, gelişme yolunda attığımız her adımın gerçek ve değerli sonuçları olduğunu gösteriyor." FIA tıbbi ekibi tarafından iyi olduğu bildirilen Zhou, önümüzdeki hafta sonu gerçekleştirilecek Avusturya yarışında piste dönmeyi hedeflediğini açıkladı. Zhou, "Piste dönmeye ve sevdiğim şeyi yapmaya her zamankinden daha hevesliyim: İyiyim ve gelecek hafta Avusturya'yı dört gözle bekliyorum." Albon ise Vettel'in temasıyla pit duvarına çarptıktan sonra tedbir amaçlı kontroller için Coventry Hastanesi'ne götürüldü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,285
Üyeler
159,132
Son üye
unknown61
Top Bottom