kardeş alakası yok sistemle rx 570 i3 9100f 16 ramSistem özelliklerini de yazsaydın keşke.
malmısın kardeşim sen bir şey bilmeden bidaha benim forumlarıma gelme ötede oynaSistem özelliklerini de yazsaydın keşke.
Vahiy ile gelicek bekle.Sistem özelliklerini de yazsaydın keşke.
Senin forumların? ve arkadaş haklı sormakta.kardeş alakası yok sistemle rx 570 i3 9100f 16 ram
Mesaj otomatik birleştirildi:
malmısın kardeşim sen bir şey bilmeden bidaha benim forumlarıma gelme ötede oyna
Çok yaşamazsın sen buralarda. Nasıl senin forumun oldu birden anlamadım doğrusu.kardeş alakası yok sistemle rx 570 i3 9100f 16 ram
malmısın kardeşim sen bir şey bilmeden bidaha benim forumlarıma gelme ötede oyna
Tamam kankam az ötede oynarız.kardeş alakası yok sistemle rx 570 i3 9100f 16 ram
Bu akşam uçar gibi.Çok yaşamazsın sen buralarda. Nasıl senin forumun oldu birden anlamadım doğrusu.
Arkadaşın forumu burası. Burada kuralları o koyar kardeşşş.Tamam kankam az ötede oynarız.
Bu akşam uçar gibi.
sölesene bakim sistem ile ne alaka he lobide normal fps alıyorum ekran kartı kullanımı 0 a düşüyor hadi onu geçtim ee sistem özelliklerinide yazdım sölesin bakalım hata neymiş gelmiş burda boş yapmayınSenin forumların? ve arkadaş haklı sormakta.
söle bakim neymiş sorun çok bilmiş hadi sistem özelliklerini yazdımArkadaşın forumu burası. Burada kuralları o koyar kardeşşş.
böyle boş boş konuştugun sürece 1 Allahın kulu sana yardım etmez neyse git ötede kumunla oynasölesene bakim sistem ile ne alaka he lobide normal fps alıyorum ekran kartı kullanımı 0 a düşüyor hadi onu geçtim ee sistem özelliklerinide yazdım sölesin bakalım hata neymiş gelmiş burda boş yapmayın
söle bakim neymiş sorun çok bilmiş hadi sistem özelliklerini yazdım
Lütfen toxiclik yapma her türlü biri gelip yardım eder psu'da sorun olabilir mi?sıkıntılımısın olm sen adam gelmiş haha atıyor bir şey soruyoz burda gelmiş beni suçluyor max 18 yaşındaki veled