Yardım Fortnite ''Application crash detected'' hatası

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
971
Arkadaşlar oyunu oynarken oynama sürecimin ortalarında bu durumu yaşadım. Oyun asla kapanmadı hata da vermedi sadece dondu ne yaptıysam kapatamadım da.
Daha sonra PC'yi yeniden başlattım.

Oyunu tekrar oynamaya kalktım ve hiç bir hata almadım.
Fakat aradan biraz zaman geçtikten sonra tekrar girdiğimde ve ayarları kurcalarken ekrana aniden ''application crash detected'' diye bir hata geldi.
Bu kez biraz beklememin ardından oyun kapandı.

• Öncelikle Epic Games Launcher açık ise kapatıyoruz.
  • Ardından Fortnite oyununu yüklediğiniz dizini açın. Eğer farklı bir dizin seçmediyseniz oyunun yüklendiği dizin şu olacaktır: Yerel Disk C > Program Files > Epic Games > Fortnite > FortniteGame
  • Oyunun yüklü olduğu dizini açıktan sonra şu şekilde devam ediyoruz: Binaries > Win64 > BattlEye dizinine geliyoruz.
  • Sonra Unistall_BattlEye dosyasına tıklıyoruz ve “Evet” seçeneğine basıyoruz.
  • Ardından Install_BallEye dosyasına tıklıyoruz ve tekrar kuruyoruz.
  • Sonra BattlEye dizininden bir tık geri gelip, EasyAntiCheat klasörünü açıyoruz.
  • Açılan klasörde EasyAntiCheat_Setup dosyasını çalıştırıyoruz ve açılan pencerede “Fortnite” işaretli iken “Onar” butonuna tıklıyoruz.
  • Son olarak ekran kartınızın driverlarınızın güncelliğini kontrol ediniz. Güncel değil ise güncelleyiniz.

• Ardından Fortnite oyununu yüklediğiniz dizini açın. Eğer farklı bir dizin seçmediyseniz oyunun yüklendiği dizin şu olacaktır: Yerel Disk C > Program Files > Epic Games > Fortnite > FortniteGame
  • Oyunun yüklü olduğu dizini açıktan sonra şu şekilde devam ediyoruz: Binaries > Win64 > BattlEye dizinine geliyoruz.
  • Sonra BattlEye dizininden bir tık geri gelip, EasyAntiCheat klasörünü açıyoruz.
  • Açılan klasörde EasyAntiCheat_Setup dosyasını çalıştırıyoruz ve açılan pencerede “Fortnite” işaretli iken “Onar” butonuna tıklıyoruz.
  • Son olarak ekran kartınızın driverlarınızın güncelliğini kontrol ediniz. Güncel değil ise güncelleyiniz.
Denedim teşekkürler. Yine bir hata alırsam bilgilendiririm.

Bu kez oynarken yeniden dondu ve ''application hang detected'' diye bir hata aldım.
Ve şöyle bir şey fark ettim. Ayarları Epicten > High'a aldığım zaman aşırı drop yiyorum sürekli kasıyor. Ayarları daha da düşürdüğümde herhangi bir kasma vs. olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,186
Üyeler
174,319
Son üye
1lkerbulut
Geri