Lisser
80+ Silver
Dahası
Battle royale'de ss atabilir misin? Hangi ayarlarda oynuyorsun bir denormalmi yani hocam
Battle royale'de ss atabilir misin? Hangi ayarlarda oynuyorsun bir denormalmi yani hocam
İşlemcin yüksek bence. Max 72 73 olması lazım.Alıntıyı görüntüle
RTX 3060 TI VE R5 5600X Var Stok soğutuc ile kullanıyorum
FPS mi sınırladın ? Sınırı kaldır öyle çek. Ekran kartı Watt değerini aç. CPU frekansı aç o şekilde bakalım.Alıntıyı görüntüle
RTX 3060 TI VE R5 5600X Var Stok soğutuc ile kullanıyorum
FPS mi sınırladın ? Sınırı kaldır öyle çek. Ekran kartı Watt değerini aç. CPU frekansı aç o şekilde bakalım.
Battle royale'de ss atabilir misin? Hangi ayarlarda oynuyorsun bir de
Oyun ayarları ne ?Alıntıyı görüntüle
Hocam ayarlarımı tam yapamadım anlamıyorum ama yapınca 500 e kadar çıkıyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
En üstü epic fakat epicte muhtemelen ağlar sistem. Ultra idealUltra ayarlara al dene bu şekilde darboğaz oluyor gibi oyun ayarların düşük olduğu için. Ultra yada Epicti sanırım.
Sistemin frekanslarını ekran kartının gücünü görelim donanımsal sıkıntı olmadığını anlarız. Şuan FPS normal zaten kontrol amaçlı bakıyoruz. Yüksek grafik işlemciyi rahatlatır biraz daha.En üstü epic fakat epicte muhtemelen ağlar sistem. Ultra ideal
hocam hangi ayarları yükseltmem lazım hiç anlamıyorumdaSistemin frekanslarını ekran kartının gücünü görelim donanımsal sıkıntı olmadığını anlarız. Şuan FPS normal zaten kontrol amaçlı bakıyoruz. Yüksek grafik işlemciyi rahatlatır biraz daha.
Oyun ayarlarından grafik ayarlarını hepsini en yüksek hangisi varsa onu yap.hocam hangi ayarları yükseltmem lazım hiç anlamıyorumda