Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
EvetAlıntıyı görüntüle
böylemi hocam
EvetAlıntıyı görüntüle
böylemi hocam
Normal değerler dostum.tamam hocam bir giriyom battle royale ss atıcam size
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
fortnite optimizasyon kötü bendede r5600x 3060 var 120 100 arası ve lobide arada drop giriyohocam demin battle royale girdim 32 fps düştü optimizasyonlamı alakalı?
Sorun yok donanımsal değil bende yaşıyorumdonanımsal hiçbi sıkıntı yokmu ara sıra drop yiyorum oyunlamı alakalı hepsi
farketmez lobide falan drop giriyo arada battle royaldede çok nadir giriyo yani korkmana gerek olduğunu sanmıyorum diğer oyunda değerler nasıl varmı onlardada dropdüzeltmeleri lazım aslında hocam ya
teşekkürler hocam rahatladım bnde donanımsal sıkıntımı var diyodumSorun yok donanımsal değil bende yaşıyorum
farketmez lobide falan drop giriyo arada battle royaldede çok nadir giriyo yani korkmana gerek olduğunu sanmıyorum diğer oyunda değerler nasıl varmı onlardada drop
Donanımsal sıkıntı yok gibi. Muhtemelen driver veya oyunla alakalı olabilir. Değerler normal yani.donanımsal hiçbi sıkıntı yokmu ara sıra drop yiyorum oyunlamı alakalı hepsi
hocam cs go oynadım 0 drop ne kasma ne donma 380 den aşşa inmiyo nerdeyseSorun yok donanımsal değil bende yaşıyorum
farketmez lobide falan drop giriyo arada battle royaldede çok nadir giriyo yani korkmana gerek olduğunu sanmıyorum diğer oyunda değerler nasıl varmı onlardada drop
hocam biosum güncel değil ondna belki olabilirmi 2021 nisan ayı sürümüDonanımsal sıkıntı yok gibi. Muhtemelen driver veya oyunla alakalı olabilir. Değerler normal yani.
Evet olabilir. Bios güncelle driverlarını kontrol et. Ramlerini burdan göremiyoruz onlarıda teste sok.hocam cs go oynadım 0 drop ne kasma ne donma 380 den aşşa inmiyo nerdeyse
hocam biosum güncel değil ondna belki olabilirmi 2021 nisan ayı sürümü
Ramleri göremeyiz yine dostum açsandatm hocam 1 saniye bütün herşeyi açıcam