Sistem ne oyun sorunluFortnite oynarken gpu kullanımım düşük ve bu nedenle düşük fps alıyorum. Diğer oyunlarda da test ettim ve %80e kadar çıktı gpu ama fortnite oynarken düşük
1660, r5 2600, 2x8gb 3000mhzSistem ne oyun sorunlu
darboğaz yapması neredeyse imkansız oyun sorunlu sizlik bişey yok1660, r5 2600, 2x8gb 3000mhz
Hangi DirectX modunda ve grafiklerde oynuyorsunuz?1660, r5 2600, 2x8gb 3000mhz
Fortnite mı?Son yamadan sonra oldu bende. Yakında format atacağım bakalım.
Post automatically merged:
Son yamadan sonra oldu bende. Yakında format atacağım bakalım.
%80 kullanım oynadığınız grafiklere göre değişebilir fakat normal.Fortnite da bendede öyle çok saçma. R72700 ve rx 580 80 den yukarı çıkmıyor.
performans modu ve düşükde oynuyordum + düşük çözünürlük ama denemek için 1920x1080 directx11 ve directx12 denedim yine de düşükHangi DirectX modunda ve grafiklerde oynuyorsunuz?
En üstte oynuyorum.Hangi DirectX modunda ve grafiklerde oynuyorsunuz?
Fortnite mı?
%80 kullanım oynadığınız grafiklere göre değişebilir fakat normal.
Görüş uzaklığını destansıya alın. Diğer DirectX'lerde de düşükte oynuyorsanız normal. Kaplamalar ve görüş uzaklığını artırın. Performans modunda kaplamalara müdahale edemiyorduk gerçi sanırsam.performans modu ve düşükde oynuyordum + düşük çözünürlük ama denemek için 1920x1080 directx11 ve directx12 denedim yine de düşük
Performace modunu bilgisayarınızperformans modu ve düşükde oynuyordum + düşük çözünürlük ama denemek için 1920x1080 directx11 ve directx12 denedim yine de düşük
DirectX?En üstte oynuyorum.![]()
Asıl o zaman kullanacak, texture detaylarını ve renderlanacak obje çokluğunu düşürdüler modda. Directx12 düşük ile Performance arasında dağlar kadar fark var.Performace modunu bilgisayarınız kötüyse kullanmanızı önermem.