Unidentified
80+ Silver
Anlamadım ?Bunu yapamıyorum rami PC ye takmadan harici bi şekilde usb vb bağlayabilir miyim
Anlamadım ?Bunu yapamıyorum rami PC ye takmadan harici bi şekilde usb vb bağlayabilir miyim
Biraz saçma ama bi dönüştürücü vb ile ram i pc sökmeden takabilir miyimAnlamadım ?
Dostum öyle bişey yok çevrende bu işlerden anlayan birisi varsa ona götürBiraz saçma ama bi dönüştürücü vb ile RAM i PC sökmeden takabilir miyim
Bozacakları gibi bi korkum var neyse sağ ol yine de peki rami boşaltma hakkında yardımın dokunur mıDostum öyle bişey yok çevrende bu işlerden anlayan birisi varsa ona götür
Rami boşaltmak ? Hayatımda hiç duymadığım şeyleri duyuyorum şuandaBozacakları gibi bi korkum var neyse sağ ol yine de peki rami boşaltma hakkında yardımın dokunur mı
neyse boş ver çaresizliğin doğurduğu şeylerRami boşaltmak ? Hayatımda hiç duymadığım şeyleri duyuyorum şuanda
öyle ram alman lazımFortnite en fazla 1,5 gb kullanıyor fakst benim sistem 2gb kullanıyor sistem neden böyle çok kullanıyor
Sanırım ısrarla ram takmayı öneriyorsunuzFortnite 7gb RAM yiyebiliyor ramin hepsini kullanmdasığı için
öyle RAM alman lazım
Ram takviyesi yapmaya mecbursun yapıcak bişi yok pc ram sıkıntısı çekiyor.Sanırım ısrarla RAM takmayı öneriyorsunuz
Asus x541u ram takviyesi çok zor bi şeyRAM takviyesi yapmaya mecbursun yapıcak bişi yok PC RAM sıkıntısı çekiyor.