Neler Yeni

Öneri Fortnite Hala Oynanır Mı ?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati
evet PUBG çok ağır giden bir oyun gibi geliyor bana hele hele steam sürümü çok yavaş
Mesaj otomatik birleştirildi:

onada bakayım hocam kitlesi nasıl
Evet ve ek olarak pubgde aşırı fazla hile var, 1 ayda 100 oyun girdiysem şakasız söylüyorum 40-50 tane oyunda hile geliyordu.

Batuitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Batu
Arkadaşlar 2 kişiyiz oyun arıyoruz sürekli oynayabileceğimiz Fortnite aklıma geldi sizce oyanırmı steam PUBG hem zor birde eski kitlesi yok gibi yada bunlardan apayrı bir oyun da önerebilirsiniz sizce hangi oyunlara bakmalıyım
build fln bilimyosanda buildsiz moduda var tabi alışsırsan build savaşları fln güzel oluyor koaly build yapmak için mouse yan tuşlarını kullanabilirsin ben öyle yapıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
Arkadaşlar 2 kişiyiz oyun arıyoruz sürekli oynayabileceğimiz Fortnite aklıma geldi sizce oyanırmı steam PUBG hem zor birde eski kitlesi yok gibi yada bunlardan apayrı bir oyun da önerebilirsiniz sizce hangi oyunlara bakmalıyım
Fortnite için şunu diyebilirim:
İlk çıktığından bu yana oynuyorum ve arkadaşımla 4. sezondan beridir neredeyse hiç ara vermeden oynadık.
Eski sezon oyuncuları olduğumuz için bu sezondan önceki sezona nazaran bu sezon daha çok giriyoruz çünkü bir yandan hem eski sezon özlemimizi gideriyoruz hem de gerçekten birlikte oynanabilecek güzel bir oyun.
Benim açımdan PUBG'den çok daha iyi ve oynaması kolay...
Önceden yapısız mod olmadığı için herkes ''PUBG daha kolay FORTNITE'ta bir mermi sıkıyorsun Mimar Sinan gibi yapılar yapıyorlar'' diyerekten PUBG'nin daha kolay olduğunu söylüyordu fakat artık yapısız mod var ve PUBG'den çok daha yaratıcı ve özgün yapısı var FORTNITE'ın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
Fortnite için şunu diyebilirim:
İlk çıktığından bu yana oynuyorum ve arkadaşımla 4. sezondan beridir neredeyse hiç ara vermeden oynadık.
Eski sezon oyuncuları olduğumuz için bu sezondan önceki sezona nazaran bu sezon daha çok giriyoruz çünkü bir yandan hem eski sezon özlemimizi gideriyoruz hem de gerçekten birlikte oynanabilecek güzel bir oyun.
Benim açımdan PUBG'den çok daha iyi ve oynaması kolay...
Önceden yapısız mod olmadığı için herkes ''PUBG daha kolay FORTNITE'ta bir mermi sıkıyorsun Mimar Sinan gibi yapılar yapıyorlar'' diyerekten PUBG'nin daha kolay olduğunu söylüyordu fakat artık yapısız mod var ve PUBG'den çok daha yaratıcı ve özgün yapısı var FORTNITE'ın.
hocam bunlara benzer pyun öneriniz varmı

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,740
İsim
Mehmet Aslan

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
hocam düzgünce cevap verinya bu iki benzer oyun ne oynayabiliriz yada ikisi arasında hangisi
Hocam arkadaşın öyle yazma sebebi başlıkta yazdığınız ''hayla'' yazısının doğrusunun ''hala'' olması :)
Şahsen bende öyle şeylere takılıyorum ama o arkadaş benim yerime ifade etmiş :D

hocam bunlara benzer pyun öneriniz varmı
Fortnite benzeri bir oyun mu yoksa arkadaşınızla oynayabileceğiniz bir oyun mu?

vausennn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Bora
evet PUBG çok ağır giden bir oyun gibi geliyor bana hele hele steam sürümü çok yavaş

onada bakayım hocam kitlesi nasıl
400-500 saate kadar mükemmel zaman geçirirsiniz iyi pvpci olursanız çok eğlenirsiniz. Başarım kasan elemanlardan olmayın yeter.
1700414515521.png

400-500 saate kadar mükemmel zaman geçirirsiniz iyi pvpci olursanız çok eğlenirsiniz. Başarım kasan elemanlardan olmayın yeter.
1700414515521.png
Atmosfer olsun mekanik olsun herşeyi ile güzel bir oyun

Top Bottom